Exploziile de pe teritoriul Rusiei – o consecință obiectivă a războiului împotriva Ucrainei

27 12 2022 Ф 1

Diverse incidente de pe teritoriul Rusiei, precum exploziile de pe aeroportul din Engels din 26 decembrie, sunt o consecință obiectivă a războiului împotriva Ucrainei. O astfel de declarație a făcut consilierului șefului Oficiului Președintelui Ucrainei, Myhailo Podoliak,  citat de RBK-Ucraina.  „Tot ceea ce se întâmplă astăzi în Federația Rusă – iar numărul de excese, și nu numai în Engels, este în creștere – este legat de pierderea controlului asupra proceselor din Rusia”, a accentuat oficialul. Podoliak a subliniat că numărul de sabotaje, explozii neidentificate și incendii la obiectivele critice pe teritoriul agresorului este în continuă creștere.

În afară de aceasta, consilierul șefului Oficiului Președintelui a adăugat că incendiile se produc deoarece Federația Rusă nu poate obține piese de schimb din străinătate, precum și consultații de specialitate.

RBK-Ucraina amintește că în noaptea de 26 decembrie s-au auzit două explozii pe aerodromul strategic din Engels, Rusia. Apropo, Forțele Aeriene ale Forțelor Armate Ucrainene au subliniat că incidentele de pe aeroport sunt consecințele acțiunilor criminale ale ocupanților de pe teritoriul Ucrainei.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий