Fetița de un an, din Israel, a fost ucisă de către o educatoare din Ucraina

yasmine2

O fetiță de 1 an și 2 luni, ai căror părinți sunt cetățeni moldoveni, a fost ucisă la o grădiniță din Israel. Fetița a fost găsită fără suflare la grădiniță, încă la data de 16 mai. După ce micuța a fost găsită inconștientă, a fost chemata o ambulanță. Medicii au încercat să o resusciteze, însă fără succes.

Copila nu avea niciun semn de moarte violentă pe corp, așa că nimeni nici nu bănuia ce s-a întâmplat. Inițial, se presupunea că fetița era bolnava, fapt negat de părinții și rudele ei.

,,Era perfectă, niciodată nu a avut probleme de sănătate. Era foarte sănătoasă. Nu am avut treabă cu spitalele, medicii. Mânca tot ce îi dădeam. Le-am zis și polițiștilor. Credem că i-au făcut ceva. Este imposibil pur și simplu să mori așa”, a declarat o rudă.

Ulterior, anchetatorii au obținut imagini de pe camerele de supraveghere și au aflat ce s-a întâmplat în ziua în care micuța a murit.

O educatoare de 23 de ani, originară din Ucraina, ar fi bruscat-o pe copilă de mai multe ori, după care a acoperit-o cu o plapumă și s-a culcat peste ea.

Imaginile sunt principalele probe din dosar, însă nu au fost făcute publice, autoritățile israeliene invocând faptul că nu vor să prejudicieze ancheta. Suspecta a fost reținută.

Добавить комментарий