Fostul local al „Zorilor Bucovinei” se vinde cu 5 milioane grivne

19 11 2021 INFO 7

Firma „ROMA”, fondatorul căreia este primarul Cernăuţiului, Roman Kliciuk, planifică să cumpere fostul local al redacţiei ziarului „Zorile Bucovinei” de pe strada Olga Kobyleanska, 5, din Cernăuţi cu 5 milioane grivne. Despre aceasta scrie molbuk.ua, referindu-se la informaţia despre rezultatele licitaţiei, difuzate pe site-ul „ProZorro. Vânzări”. Suprafaţa totală a localului de la etajul trei este de 146,2 metri pătraţi.

La licitaţie au fost doi participanţi – Vitalii Stoliar, care a propus un preţ de 3 milioane grivne, şi SRL „ROMA”, care a propus 5 milioane grivne.

Până a fi ales primar al oraşului Cernăuţi, Roman Kliciuk a fost directorul general al Companiei de distribuţie „ROMA”. În decembrie 2020 el a lăsat businessul propriu în seama altor persoane.  Roman Kliciuk, cu cotizaţia statutară de 24,5 milioane grivne, continuă să rămână fondatorul companiei. Lui îi aparţin 70 la sută din acţiunile firmei „ROMA”.

19 11 2021 INFO 6

În localul, unde ceva mai mult de jumătate de secol a dăinuit spiritul culturii române din ţinutul bucovinean, se vor stabili pragmaticii, care consideră că comerţul mişcă progresul.

19 11 2021 INFO 4

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий