Goalkeeper-ului Naţionalei Danemarcei i-au îndreptat în faţă laser în timpul executării penalty-ului în semifinala cu Anglia

9 07 2021 LC SPORT

Conducerea fotbalului european a atras atenţia asupra comportării unui suporter. Ea a început să cerceteze situaţia privind folosirea de către un suporter al Naţionalei Angliei în timpul semifinalei Euro-2020 pe stadionul Wembley din Londra al unui arătător laser, scrie Tribuna.com.

În timpul executării loviturii de la 11 metri de către înaintaşul englez Harry Kane, un fan din tribună a luminat faţa portarului Naţionalei Danemarcei, Kasper  Schmeichel, cu laser. UEFA a intentat un proces în baza acestui caz, cercetând şi comportarea nerespectuoasă a fanilor selecţionatei Angliei în momentul interpretării Imnului de stat al  Danemarcei înainte de meci.

Vă amintim că în prelungiri arbitrul a acordat un penalty scandalos în poarta danezilor,  Schmeichel a respins lovitura lui Kane, însă fotbalistul englez a reuşit să trimită balonul în poarta adversă şi cu scorul de 2:1 Naţionala Angliei a ieşit în finala Euro-2020.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий