Grădina de basm din „Orașul Binelui”

29 08 F 4

O grădină, plină de arome de ierburi și arbuști, flori de diferite culori și arbori rari, a fost inaugurată astăzi la Centrul Internațional de Sprijin pentru Femei și Copii „Orașul Binelui”. Ea a fost plantată lângă clădirea  care va găzdui în curând azilul pentru persoanele care au nevoie de tratament și îngrijire specială. Marta Levcenko, fondatoarea „Orașului Binelui” și o voluntară foarte cunoscută, este convinsă că plantele îi vor încânta și inspira pe copii și le vor da putere mamelor lor, se comunică pe contul de Facebook al Consiliului Regional Cernăuți.

29 08 F 5

La inaugurarea grădinii au participat Oleksii Boiko, președintele Consiliului Regional Cernăuți, Iurii Lesiuk, viceprimarul orașului Cernăuți, Viktor Necitailo, șeful Poliției din regiunea Cernăuți, precum și alți invitați și patroni.

29 08 F 3

Președintele Consiliului Regional și-a exprimat recunoștința față de echipa „Orașului Binelui” și le-a urat să nu se oprească la realizările înregistrate.  „Este dificil să găsești cuvinte de recunoștință atunci când este vorba de dragostea pentru copii, sensibilitatea și compasiunea față de durerea cuiva, pentru că acestea nu au preț. Vă mulțumim pentru că îi faceți pe alții fericiți și întăriți credința în sufletele copiilor răniți pe nedrept. Tot ceea ce este important pentru această lume există în „Orașul Binelui” datorită vouă!», a declarat Oleksii Boiko.

29 08 F 2

Marta Levcenko le-a mulțumit binefăcătorilor pentru sprijinul permanent acordat copiilor, pentru că le îndeplinesc visele și îi ajută.

29 08 Ф 4

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий