Grănicerul care a deschis focuri de armă asupra localnicilor din Crasna va fi premiat și promovat în funcție (VIDEO)

ZwMgA0Tp4iANSVRvNVKm.w1900

Grănicerul care a deschis săptămâna trecută focuri de armă asupra localnicilor din Crasna, raionul Storojineț, va fi premiat și promovat în funcție. O declarație în acest sens a fost făcută în timpul unei mese rotunde de Oleg Vovk, șeful Detașamentului de grăniceri Cernăuți din cadrul Serviciului Grăniceresc de Stat al Ucrainei.

Oleg Vovk susține că acțiunile întreprinse de grănicer, în urma cărora a fost rânită o persoană originară din orășelul Crasna,  au fost corecte și legitime.

„Acțiunile întreprinse de grăniceri au avut loc în conformitate cu procedura legală. Grănicerul care a fost nevoit să execute focuri de armă va fi promovat în gradul de colonel și va primi un premiu de 10 mii grivne”, a declarat Vovk.

Reamintim că un bărbat a fost rănit la picior în urma unui conflict ce s-a iscat între grăniceri și un grup de locuitori ai orășelului Crasna, raionul Storojineț. Incidentul a avut loc săptămâna trecută în cătunul Slatina, situat la aproximativ 3 kilometri de la Frontiera de stat cu România. Victima, un localnic pe nume Stepan, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Добавить комментарий