Hlibocenii şi nouăsuliţenii au participat la o competiţie de minifotbal din Cernăuţi

Hlibocenii minifotbal

Hlibocenii minifotbalLa Cernăuţi s-a desfăşurat cel de al 23-lea turneu-memorial de minifotbal „Mykola Breev”. Breev a fost un fotbalist al echipei de fotbal Bucovina din anii 60 ai secolului trecut. Apoi a devenit arbitru, activând în acest domeniu peste 20 de ani. Mykola Breev a fost şi antrenor al echipei Bucovina, dar şi director al unei şcoli sportive de tineret din Cernăuţi.
La competiţia organizată în memoria lui Mykola Breev au participat 10 echipe de băieţi de 11-12 ani. Echipele au fost îm­părţite în două grupe. Prima grupă a întrunit echipa de juniori din Ka­meaneţ-Pod­ilski, Buco­vina-2003 din Cer­năuţi, echipa de juniori nr. 1 din Cernăuţi şi echipa de juniori din Kameanka, raionul Hliboca. Cea de a doua grupă s-a compus din Bucovina-2002 din Cernăuţi, For­teţea din Kameaneţ-Podilski şi trei echipe de juniori din Hliboca, Noua Suliţă şi Ko­lo­myia.
Me­daliile de aur ale com­petiţiei de minifotbal au fost obţinute de echipa de juniori din Kameaneţ-Podilski. Ea a învins Bucovina-2002 după penalti cu scorul de 6:5. În meciul pentru locul trei au par­ticipat Forteţea şi Bucovina-2003. Scorul meciului a fost 3:3, însă după o serie de penalti victoria a fost de partea celor de la Forteţea. Cel mai bun atacant a fost numit Mak­sym Skybinski (Bucovina-2003) cu 9 goluri mar­cate. Cel mai bun apă­rător a de­venit Vasyl Kigniţki (Bucovina-2002), cel mai bun portar – Rodion Vitruka (echi­pa de juniori din Kameaneţ-Po­dil­ski), iar cel mai bun jucător – Vladislav Pogrebeev (For­teţea).

Добавить комментарий