HOROSCOP 21 APRILIE 2024. Racii trebuie să fie deschiși față de ceea ce apare de la sine, să dea dovadă de mai multă bunăvoință în orice situație

000 Acum zodiacul

BERBECUL.  Astăzi începi o nouă viață, una în care vei trăi mai frumos, mai calm și chiar mai bine pe plan material. Va trebui să faci multe eforturi, în continuare, dar ți se vor deschide în față uși de existența cărora nici măcar nu știai.

TAURUL. Pășești timid și împovărat de temeri într-o nouă etapă a vieții tale, una care promite să fie mai bună în multe domenii ale existenței. Într-o primă etapă, vei trăi ca și până acum, iar la un moment dat vei înțelege că se poate trăi și în cu totul altfel.

GEMENII. Poți considera ziua de astăzi ca o adevărată binecuvântare pentru că îți deschide poarta către o altă viață, diferită de tot ce ai trăit până acum. O parte dintre beneficii le vei obține cu eforturi serioase, altele vor veni de la sine.

RACUL. Este bine să fii deschis față de ceea ce apare de la sine, să dai dovadă de mai multă bunăvoință în orice situație, chiar și atunci când ceea ce se petrece sub ochii tăi nu corespunde cu ce ți-ai dorit.

LEUL.  Este o zi mare pentru tine pentru că ești invitat să pășești pe o cale cu totul nouă, una care îți va aduce multe împliniri. Există o singură condiție, care nu e o condiție, de fapt. Să accepți viața așa cum este, cu tot ce îți oferă.

FECIOARA. Ai șansa de a-ți creiona un nou viitor, unul mai bun și mai frumos, poate chiar mai îmbelșugat. Astăzi începi un nou drum în viață și ar fi bine să-l începi cu dreptul, cu încredere și optimism.

BALANȚA.  Dacă ai reușit să faci față propriilor temeri și ai ajuns cât de cât echilibrat la liman, astăzi vei avea ocazia să vezi viața cu alți ochi, să înțelegi mai mult decât până acum și să capeți puterea necesară pentru a o schimba.

SCORPIONUL. Chiar dacă se exercită o presiune foarte mare asupra ta, în special din direcția partenerilor, de orice fel, ar fi bine să nu iei decizii sub presiune, să ceri să-ți fie respectat dreptul de a cugeta în liniște la toate problemele.

SĂGETĂTORUL. Este bine să privești această zi ca pe un cadou din partea vieții pentru că îți aduce o schimbare de perspectivă la care, probabil, nici nu te-ai gândit, dar care va genera schimbări majore în viața ta, în special pe plan profesional.

CAPRICORNUL. Ai șansa de a alege un alt drum, unul care să țină cont de ceea ce-ți cere inima, de nevoile tale sufletești profunde, pe care le descoperi doar în momentele dificile. Acest nou drum începe astăzi și va schimba multe în viața ta.

VĂRSĂTORUL. Pornești din nou la drum, de data aceasta ca să-ți găsești locul, un loc mai bun, care să împlinească toate speranțele pe care le-ai adunat mult timp. Este bine să pășești cu dreptul, să fii onest și bun în orice situație.

PEŞTII. Se încheie o etapă care ți-a adus multă neliniște și începe alta, care îți va aduce șansa unor schimbări la care, poate, nici nu ai îndrăznit să visezi. Vei ajunge să valorifici rapid cunoștințe pe care le vei acumula din mers. (Libertatea)

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий