HOROSCOP 27 APRILIE 2024. Scorpionii ar fi bine să dea dovadă de mai multă flexibilitate, în special în negocierile legate de bani sau bunuri

000 Acum Zodiac

 

BERBECUL.  Chiar dacă vei fi tentat să ieși din ritmul și rostul tău, ar fi mai bine să faci un efort suplimentar și să reziști. Cei din jur au planurile lor, dar nu te pot obliga să participi la ele.

TAURUL. S-ar putea să nu te simți prea în largul tău astăzi, dar chiar dacă e așa, ar fi bine să încerci să te ocupi de ceea ce contează, ca să nu-ți pară rău. Poți rezolva destul de multe probleme, cu condiția să te mobilizezi.

GEMENII. Ai chef de tot felul de aventuri, de discuții interesante și de schimburi de idei cu persoane de la care ai ce învăța. Singura problemă ar fi faptul că ceilalți s-ar putea să aibă alte planuri.

RACUL. Poate că nu este o zi relaxantă, așa cum ți-ai fi dorit, dar poți folosi ceea ce ți se oferă, ca să ai și timp de relaxare. Astăzi ai nevoie de un strop de curaj în plus, ca să îți vezi de-ale tale și să reziști în fața presiunilor pe care le fac ceilalți.

LEUL.  Este un moment bun pentru a te întoarce la preocupările tale preferate, mai ales dacă au legătură cu cei dragi sau îți oferă ocazia de a crea ceva frumos pentru ei. Este o zi a curajului de a spune lucrurilor pe nume.

FECIOARA. Te retragi în familie și bine faci, astăzi îți este cel mai bine în familie, acasă, în mediul tău intim. Vei găsi și acolo oameni interesanți, discuții revelatoare și deschiderea de care ai nevoie.

BALANȚA.  Ești tentat să cauți anumite persoane din cauza unor convingeri mai vechi. Ai impresia că doar ei îți pot oferi inspirația de care ai nevoie sau doar ei te pot ajuta să depășești o anumită dificultate.

SCORPIONUL. Ar fi bine să dai dovadă de mai multă flexibilitate, în special în negocierile legate de bani sau bunuri. Sinceritatea este astăzi un atu imbatabil, dar și o alegere foarte greu de făcut.

SĂGETĂTORUL. De la tine pornesc cele mai bune inițiative astăzi, iar cei dragi vor fi primii care le vor aprecia. Este suficient să fii într-o dispoziție bună și vei ști exact ce ai de făcut.

CAPRICORNUL. Ai acces la informații de mare valoare, dar este necesar să le poți recunoaște, ca să le vezi și să le înțelegi. Secretul este să fii sincer cu tine, în primul rând, deocamdată.

VĂRSĂTORUL. Dincolo de piedicile de care te-ai lovit, există și bucurii și realizări, așa că ar fi bine să îți evaluezi corect poziția și să uiți de lamentări. Cei din anturajul apropiat nu vor fi sensibili la astfel de abordări.

PEŞTII. Știi cât și ce poți face pe toate planurile și din acest motiv nu vei fi prea tulburat de valurile care vin spre tine astăzi, din mai multe direcții. Este bine să îți păstrezi atitudinea ceva mai prudentă în problema cheltuielilor.  (Libertatea)

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий