În Ucraina nu va fi un deficit de sare, în depozite sunt cantităţi suficiente

25 05 2022 F 2

Cu toate acestea, prețul la acest  produs poate crește, comunică RBC-Ucraina cu referire la declaraţiile prim-vicepreședintelui Camerei de Comerț și Industrie a Ucrainei, membrului Consiliului de Afaceri din Ucraina, Myhailo Nepran.

„Sare se poate cumpăra. Va fi ceva mai scumpă și mai diversă. Prin urmare, nu există niciun motiv de îngrijorare”, a accentuat Nepran. Potrivit lui, în depozite există rezerve de sare și, în plus, alte întreprinderi ucrainene își restaurează în mod activ procesul de producţie, în special, este planificată intensificarea producției de sare la Drogobyci și Solotvyno. „Polonia este lângă noi. Și există o linie de zăcăminte care se întinde din regiunea Subcarpatică, de unde putem cumpăra sare fără probleme. Eu, însă, consider că ar fi mai bine să investim în businessul național», a mai accentuat Myhailo Nepran.

Vă amintim că la Întreprinderea de stat „Artemsol” (regiunea Donețk) s-au oprit procesele de producţie din cauza ostilităților. Rezervele de produse finite au fost scoase în aprilie.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий