În vizită la apărătorii bucovineni

4 12 Ф 2

 

„Pe furtună, arșiță și frig aceștia militari curajoși și de neclintit apără Ucraina de inamicul sălbatic. Aceștia se află în cele mai fierbinți locuri din estul țării noastre, așa că au nevoie de sprijin din spatele frontului în mod regulat”, a notat pe Facebook șeful Administrației Militare Regionale Cernăuți, Ruslan Zaparaniuk. În timpul deplasării pe front, împreună cu adjunctul meu pentru probleme de apărare, Ruslan Domnițak, președintele Consiliului Raional Cernăuți, Mykola Kuțak, membrul Consiliului Orășenesc Cernăuți, Oleksii Prosian, și cu șeful Secției de sprijin financiar a Departamentului de Ocrotire a Sănătății din cadrul Administrației Militare Regionale Cernăuți, Oleksandr Greguțak, am transmis apărătorilor bucovineni camionete, quadrocoptere, îmbrăcăminte de iarnă, vitamine, produse de igienă, medicamente și alimente”.

Următorul lot de ajutoare a fost transmis Batalionului 93 tancuri al Brigăzii 107, Batalionului 92 de tancuri al Brigăzii 107, Batalionului 424 de infanterie și Batalionului 57 de infanterie.

În numele tuturor bucovinenilor, conducătorul regiunii i-a îmbrățișat pe soldați, le-a înmânat distincții binemeritate și le-a mulțumit pentru serviciul conștiincios, sacrificiul, eroismul și curajul lor.  „Sunt recunoscător comunităților, antreprenorilor, voluntarilor și ONG-urilor care au contribuit la această misiune umanitară”, a scris Ruslan Zaparaniuk.

4 12 Ф 3

4 12 Ф 4

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com 

Добавить комментарий