Incendiile din zilele de sărbători au luat viața a trei persoane

9 01 2023 F 9

În zilele de sărbătoare, în regiunea Cernăuți au avut loc câteva incendii, în flăcările cărora au murit trei oameni.  La 8 ianuarie a izbucnit un incendiu într-o gospodărie din satul Zelenyi Gai. În una din odăi s-a produs un scurt circuit și flăcările au cuprins întreaga casă, informează Direcția principală a Serviciului de Stat pentru Situațiile de Urgență în regiunea Cernăuți. Când pompierii au pătruns în casă, au dat de corpul neînsuflețit al stăpânului.  Incendiul a mistuit o suprafață de 70 metri pătrați.

Un alt caz tragic a avut loc în satul Korytne. Incendiul, de asemenea, a izbucnit dintr-un scurt circuit al rețelei electrice și s-a stins de la sine. Deoarece proprietarul trăia singur, corpul lui fără semne de viață a fost găsit de o vecină.

În satul Șyrivți, un gospodar s-a culcat în pat cu țigara în gură și a adormit. Țigara a căzut pe podea și a cauzat un incendiu. Vecinii au văzut fumul des în casă, au sărit în ajutor. Ei au reușit să stingă flăcările cu forțele proprii, însă stăpânul casei și-a pierdut viața.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com 

Добавить комментарий