La București sunt discutate problemele securității în zona Mării Negre

12 04 2023 F 6
Astăzi, 12 aprilie, în capitala României – București – a început prima Conferință de Securitate a Mării Negre a Platformei Internaționale Crimeea, comunică RBK-Ucraina cu referire la Platforma Crimeea. Peste 200 de experți, politicieni și oficiali guvernamentali din întreaga lume s-au reunit la București pentru a discuta despre provocările cu care se confruntă țările din regiunea Mării Negre din cauza agresiunii ruse. La primul panel, experții Platformei Crimeea și-au prezentat viziunea asupra viitoarei configurații de securitate a regiunii Mării Negre.
Cel de-al doilea panel are ca temă „Primul război cibernetic, contracararea dezinformării ruse”, consacrat discuției despre amenințările cibernetice și metodele de combatere a dezinformării rusești.
Conferința este organizată de Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei, Ministerul Apărării al Ucrainei, Ministerul Afacerilor Externe al României și Ministerul Apărării Naționale al României în parteneriat cu Centrul pentru Strategii de Apărare al Ucrainei.
„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий