Liz Truss pretinde la postul de Premier al Marii Britanii și să asigure înfrângerea Rusiei în războiul împotriva Ucrainei

11 07 2022 Ф 1

Ministrul britanic de Externe, Liz Truss, a declarat că intenționează să asigure înfrângerea Rusiei în războiul împotriva Ucrainei, dacă va deveni Prim-ministru al țării. Despre  aceasta a comunicat  RBK-Ucraina cu referire la articolul ei pentru The Telegraph.  „Mi-am înaintat candidatura pentru că pot fi lider, pot aduce rezultate și pot lua decizii dificile. Am o viziune clară acolo unde ar trebui să ajungem, precum și experiență și fermitate pentru a atinge acest obiectiv. Voi lupta la alegeri ca un conservator și voi administra ca un conservator. Voi începe rapid și eficient să lucrez în postul de Premier pentru a avea grijă de înfrângerea lui Vladimir Putin în Ucraina și pentru a susține activitatea economiei”, a scris ministrul.

Liz Truss și-au amintit, de asemenea, de succesele sale în posturile pe care le-a deținut în guvernul britanic. În special, ea a subliniat că, fiind în fruntea Ministerului britanic de Externe, a ajutat țara sa să conducă reacția internațională la războiul pe care Rusia l-a dezlănțuit împotriva Ucrainei, precum și a introdus sancțiuni stricte, „provocând dureri reale lui Putin și Kremlinului”.

RBK-Ucraina amintește că în ajun Liz Truss și-a înaintat candidatura la postul de șef al Partidului Conservator de guvernământ  și al guvernului britanic.

Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий