Mircea Lucescu, declarație în forță după România — Ucraina 3-0: „Un singur lucru vreau să spun”

18 6 F 1

România a jucat perfect împotriva Ucrainei. Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș au marcat în poarta lui Lunin și au adus cele trei puncte tricolorilor.

Mircea Lucescu a susținut după meci că victoria împotriva ucrainenilor trebuie să fie precedată de un nou câștig în fața următoarei reprezentative pe care România o va întâlni la EURO: Belgia.

„Vreau să vă spun un singur lucru. Victoria e importantă dacă mai aduci o altă victorie. Asta să nu însemne un sfârșit. Din contră, trebuie să fie un motiv extraordinar de a-și dubla jocul la următorul meci. Va fi unul greu, împotriva Belgiei.

Atmosfera senzațională. Galeria noastră mi-a plăcut foarte mult. Cum s-au îmbrăcat toți în galbeni. Pentru prima dată am văzut echipa României susținută la unison. Au aplaudat, au încurajat echipa. Imediat s-a văzut reacția jucătorilor. Am fost mai motivați decât ucrainenii.

Întâi trebuie să trecem de grupe. Fiecare meci are propria lui istorie. Astăzi evoluția noastră a fost declanșată de o greșeală foarte mare a lui Lunin. Acel 1-0 a schimbat raportul. Ai noștri au plecat pe contraatac. Apărarea a fost senzațională.  E o victorie senzațională”, a spus Mircea Lucescu pentru Pro TV.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий