Mircea Lucescu, nemulţumit de Ucraina

22 06 2021 LC INFO 1

Publicaţia  română As.ro i-a solicitat părerea lui Mircea Lucescu, antrenor principal la „Dinamo” Kiev, despre meciul Ucraina-Austria,  disputat în ajun pe Stadionul Naţional din Bucureşti. Eşecul naţionalei lui Shevchenko, unde Dinamo Kiev dă aproape jumătate din lot, i-a lăsat un gust amar lui Lucescu. Ucraina a terminat grupa pe locul trei şi tremură pentru calificare.

„Sunt extrem de nemulţumit. Nu mi-a plăcut în primul rând rezultatul. Am avut impresia că echipa a intrat pe teren convinsă că poate să facă meci nul fără niciun fel de probleme. Au fost mai relaxaţi, mai superficiali în momentele de posesie, de care au profitat austriecii, care au fost mai agresivi, mai direcţi în tot ce au făcut. Au meritat să câştige.

Sunt emoţii mari pentru locul în optimi. Mi-aş dori foarte mult pentru ei. Pentru mine, meciul din seara asta e inexplicabil. Sunt convins că un alt meci ca cel din seara asta nu-l mai fac. În fotbal, totul e posibil. Nu discut despre Shevchenko, doar despre meci”, a mai spus Lucescu, la plecare de la Arena Naţională.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий