Moment astrologic. Zodia GEMENI – trăsături caracteristice

00 GEMENI

Soarele a intrat în zodia Gemeni pe 21 mai 2023, schimbând percepția de viitor a nativilor şi totul se luminează în jur. Este sezonul Gemenilor – cea mai bună perioadă a anului. Se vor vedea cu ușurință calitățile acestor nativi, dar și frumusețea lor. Nu este momentul să iasă în față pentru a-și demonstra priceperea. Primesc suport din partea tuturor și este o perioadă propice pentru a-și descoperi dorințele.

Gemenii trăiesc acum într-o lume a ideilor fixe, pricepuți la conversații și limbaj. Își doresc să se miște cât mai mult în toată această perioadă, iar călătoriile nu vor face excepție. Soarele în Gemeni vine cu versatilitate, iar cei mai mulți dintre nativi își găsesc puterea de a socializa.

Timp de o lună, Soarele în Gemeni aduce socializare, comunicare și prietenii. Fără prea mari pretenții, acești nativi sunt tot timpul în căutare de persoane cu care să-și împărtășească ideile. Chiar dacă poate părea un haos în jurul lor, știu cum să facă tranziția de la zgomot la liniște. Se pot aștepta la o metamorfozare.

Trăsături și personalitate. Gemenii sunt considerați cameleonii zodiacului. Aceștia se adaptează mereu în funcție de situațiile sau grupurile din jurul lor, ceea ce îi face mai greu de definit decât majoritatea semnelor.  Gemenii dau mereu dovadă de o intuiție de invidiat. Sunt recunoscuți pentru capacitatea mare de adaptare, dar și pentru că au un comportament extrem de flexibil. Nativii acestei zodii au o mare capacitate de a înțelege chiar și cele mai încurcate situații. Ei știu cum să trateze fiecare personalitate în parte și au o mare capacitate de a lua decizii rapide, indiferent de situație. Sunt pasionați de explorarea necunoscutului și sunt firi sociabile și foarte vorbărețe.

Elementul zodiei Gemeni –  aerul. La fel ca briza mării de care te bucuri într-o seară de vară, identic se comportă și mintea unui element aer. Este mereu în mișcare. Pentru cei născuți sub semne de aer (Vărsător, Gemeni și Balanță), există o tendință de a se pierde în gânduri, mai degrabă decât de a se angaja în acțiune. Acest lucru se traduce prin idei geniale pe de o parte și gândire excesivă, anxioasă pe de altă parte.

Calitate –  adaptabilitatea. Această calitate găzduiește cele mai adaptabile semne din zodiac: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Nederanjați de schimbare, ei sunt capabili să crească și să se transforme în funcție de noul mediu. Ei sunt voluntari la cele mai grele sarcini, dar și în situațiile care nu au nicio șansă de reușită.  Gemenii posedă o curiozitate aparte și entuziasm pentru idei noi, dar se luptă cu toate forțele să vadă proiectele finalizate.

Planeta conducătoare – Mercur. Este cea mai rapidă planetă care orbitează în jurul Soarelui, iar semnele aflate sub conducerea lui Mercur sunt Gemeni și Fecioară. Acești nativi sunt ageri la minte. Planeta mesager dictează stilul de învățare și modul în care se face comunicarea. Gemenii pot deopotrivă să scrie mesaje clare, cu texte decisive.

În mitologia greacă, se spunea că constelația îi întruchipează pe fiii gemeni ai lui Zeus, Castor și Pollux. La gemeni te poți gândi ca la o reprezentare a dualității. De cele mai multe ori se spune că nativii acestei zodii gândesc „cu două minți” un subiect. Gemenii sunt capabili să vadă fiecare parte a unei situații. Dețin suficiente gânduri și poziții pentru două sau mai multe persoane, așa că chiar și atunci când sunt singuri, dialogul lor interior rapid face ca atmosfera să fie încărcată.

Trăsături specifice pentru zodia Gemeni. Gemenii fac parte din categoria de zodii foarte schimbătoare. Au o putere uimitoare de a se reinventa, nu se tem de niciun fel de schimbare și curiozitatea lor poate atinge cote nebănuite. Nativii acestei zodii au o sete neîncetată de cunoaștere și experiențe noi. Gemenii vor să experimenteze tot ce are de oferit viața, dar Gemenii răzvrătiți se luptă cu stabilitatea și angajamentul. Pot uita sau pot trece cu uşurință peste sarcini lăsate nerezolvate. Această dezorganizare mentală e catalogată drept o slăbiciune de către prieteni și familie.

Efervescent și deschis la minte, ca prieten,  este pregătit pentru orice aventură, mai ales dacă este o idee de ultim moment. Gemenii, ca părinte,  manifestă o toleranță extremă față de activitățile celor mici. Nativii acestei zodii vor accepta fiecare dispoziție, fază și fantezie ale copilului cu inima deschisă.  În timp ce indulgența Gemenilor derivă dintr-o înțelegere profundă a copilului, ca părinți, nativii acestei zodii pot întâmpina dificultăți în ceea ce privește autoritatea necesară pentru a stabili reguli și limite. Gemenii trebuie să se sacrifice pentru a fi prietenul copiilor, pentru a-i disciplina pe cei mici și pentru a le câștiga respectul.

Nativii din zodia Gemeni sunt capabili de relații pe termen lung. Gemenii vor fermeca potențialii parteneri cu inteligența și magnetismul lor. Loialitatea le vine cu ușurință și este una dintre calitățile lor.

Sensibilitatea acestui semn al zodiacului permite să relaționeze strâns cu prietenii și persoanele apropiate şi să le transmită înțelepciunea și sfaturile de care aceştia au cel mai mult nevoie – CaTine.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий