Moment astrologic

00 Zodia LEUL

Leul – Regele Zodiacului

Această zodie are câteva caracteristici care o fac să fie extrem de plăcută celor din jur. Considerat  a fi cel mai puternic semn al zodiacului, Leul se diferențiază foarte ușor de restul zodiilor. Este practic imposibil să nu recunoașteți un Leu, într-o mulțime de oameni. Acești nativi au o strălucire aparte, care atrage ca un magnet.

Cele mai importante trăsături ale zodiei Leu

Leul este al cincilea semn al zodiacului și cuprinde perioada 23 iulie – 22 august. Este o zodie guvernată de Soare și este un semn de foc. Este considerat Regele Zodiacului, datorită caracteristicilor acestor nativi. Leii sunt persoane puternice și extrem de încrezătoare în propriile forțe. Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt sociabile, generoase și extrem de loiale. Fiind un semn fix în cadrul zodiacului, Leul excelează în a pune suflet și toată energia pentru a-și îndeplini obiectivele. De asemenea, pentru că este și semn de foc, nu duce lipsă de ambiție, de spirit creator și de încăpățânare. Cu toate acestea, pentru că întruchipează echilibrul dintre semnul fix și cel de foc, Leii dau dovadă în orice situație de curaj și de încredere în forțele proprii. Ei știu să fie mândri de eforturile lor și sunt dornici să arate cine sunt, de ce sunt în stare. Această atitudine este vizibilă în cele mai diverse contexte, fie că este vorba despre calitățile lor artistice, fie că este vorba despre viața profesională sau despre stilul vestimentar. În aceste condiții, nu este de mirare că au aspirații înalte și că nu se mulțumesc să fie pe locul doi. Iată care sunt cele mai importante trăsături specifice Leilor:

Leii sunt puternici. Nimic nu poate să-l dărâme pe Regele Zodiacului. Indiferent câte lovituri ar primi, această zodie știe să se ridice de fiecare dată, exact ca pasărea Phoenix. Leul va avea întotdeauna un plan de rezervă, pe care îl va pune în aplicare, atunci când va întâmpina obstacole. De aceea, este greu să vezi că un Leu își va plânge vreodată de milă.

Leii sunt calzi și sufletiști.  Faptul că este guvernat de Soare îi dă Leului o căldură și o strălucire aparte. Sunt persoane sociabile, optimiste și au întotdeauna un sfat bun pentru cei aflați în suferință. Leul este generos și va încerca să-și ajute și să-și protejeze persoanele dragi, cu orice risc. În plus, acești nativi au un simț al umorului foarte bine dezvoltat. Leii au o inimă mare și un suflet blând, în ciuda faptului că încearcă să ascundă aceste lucruri.

Leii sunt cei mai loiali prieteni.  Dintre toate zodiile, Leul este cea mai loială. Cei care aveți prin preajmă un prieten Leu știți, cu siguranță, că vă puteți baza pe el oricând. Atunci când promite ceva, Leul nu va da niciodată înapoi. Sunt oameni de încredere și nu suportă minciuna. Un Leu o să vă spună întotdeauna adevărul în față, chiar dacă ceea ce auziți nu o să vă placă. Încrederea unui Leu se câștigă însă nu uşor.

Leii sunt învingători. Acești nativi s-au născut ca să câștige, în orice domeniu. Sunt curajoși, își asumă riscuri. Întotdeauna își vor dori să fie cei mai buni, dar asta nu înseamnă că vor călca pe cadavre, ca să obțină ceva. Leul vrea să devină lider, prin propriile puteri și nu se va da niciodată bătut, până când nu va obține ceea ce își dorește.

Leii adoră să fie în centrul atenției.  Atunci când un Leu este ignorat, va suferi cumplit. Acești nativi au nevoie de iubire și de vorbe frumoase, pentru a străluci și mai mult. Leii nu își vor asuma însă niciodată meritele altcuiva, doar pentru a fi apreciați.

În viaţa de zi cu zi Leul nu suportă să fie minţit, are o intuiţie perfectă şi nu va ierta aceasta. Nu vă chinuiți să-i dați sfaturi unui Leu. Va face întotdeauna cum consideră el. Leii nu-și vor arăta vulnerabilitatea în fața nimănui. Leii nu au răbdare. Ei judecă după fapte, nu după vorbe. Atunci când nu le convine ceva, Leii vor spune întotdeauna ceea ce gândesc. Cea mai mare calitate, dar în același timp, cea mai mare slăbiciune a unui Leu este inima lui. Intuiția unui Leu nu poate fi pusă la îndoială.

Leului îi place corectitudinea și va lupta până la capăt pentru acest lucru. Întotdeauna își doresc mai mult de la ei și caută perfecțiunea.

Zodiile cu care Leii pot forma un cuplu de invidiat  –  Gemenii, Balanța, Vărsătorul. Cu aceste zodii Leul se  completează de minune. Fiecare dintre aceste zodii, în cuplu cu Leul, își îngăduie una celeilalte să se bucure de suficient spațiu, să-și urmeze pasiunile și sunt foarte loiale.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий