Myhailo Podoliak a explicat prin ce Zelenski se deosebeşte de Putin

25 02 2023 F 2

Pe fondalul  lui Zelenski, imaginea lui Putin a degradat, subliniază reprezentantul Oficiului Preşedintelui Ucrainei.  Aproape în prima zi a războiului, Președintele ucrainean Volodymyr Zelenski  l-a redus la „zero” pe dictatorul rus Vladimir Putin. În contrast se vede  de ce „fuhrerul” nu va câștiga niciodată. Despre aceasta Myhailo Podoliak, consilier al șefului Oficiului Președintelui, a relatat la postului de televiziune FREEDOM. Potrivit lui, Zelenski  a demonstrat cum poate fi un „lider modern curajos, care își asumă responsabilitatea indiferent de ceea ce se întâmplă în jur”. „În contrast, s-a arătat de ce Putin este un laș, de ce Putin este inadecvat, de ce Putin nu este modern, de ce Putin este periculos și de ce nu va câștiga niciodată. Pe fondalul lui Zelenski, acest lucru este imposibil”, a subliniat Podoliak.

Reprezentantul Oficiului  Preşedintelui  spune că imaginea dictatorului de la Kremlin Putin a degradat pe fondalul Președintelui ucrainean. Astfel, șeful Kremlinului „s-a transformat rapid dintr-o persoană de care toţi se temeau  într-o persoană de care toţi râd, de la care nu se așteaptă nimic, pentru că este extrem de previzibil – mai ales în discursurile sale”.

Vă amintim că Myhailo Podoliak a numit vizita lui Biden la Kiev cea care a pus  „punctul  pe activitatea politică” a președintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit acestuia, aflarea lui Baden în Ucraina a arătat în mod demonstrativ că „el este astăzi actorul global, Zelenski este un actor global și nu mai există Putin”.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com 

Добавить комментарий