Oficiul prezidențial le-a reamintit aliaților „două lucruri pe care trebuie să le accepte” în ceea ce privește războiul Rusiei împotriva Ucrainei

14 11 Ф 2

Unul dintre ele se referă la arme. A declarat consilierul șefului Oficiului Președintelui, Myhailo Podoliak. „Rusia este forțată să militarizeze în mod deschis întreaga țară, să mobilizeze la nesfârșit oameni inutili din regiunile sărace și din închisori și să caute obuze. Și toate acestea doar pentru a supraviețui în Ucraina”, a argumentat Podoliak. De asemenea, el a reamintit încă o dată că Rusia nu mai arată ca „jucătorul global influent” de ieri, care poate și ar trebui să scrie regulile lumii.

„Federația Rusă, încercând să se ferească de o dezintegrare internă, respinge isteric modul de viață modern, progresul tehnologic și evoluția socială și se întoarce rapid la trecutul medieval: lagăre, interdicții totale, arestări în masă…”, a adăugat el. Cu toate acestea, pentru ca Rusia să piardă complet, partenerii săi trebuie să se alăture și să „accepte două lucruri”: „Rusia poate și trebuie să piardă. Încă o dată, poate și trebuie să piardă”, a accentuat Podoliak. Al doilea – „Armele — tehnologia, volumul și livrarea lor la timp — contează. Și aceasta este singura decizie corectă…”, a adăugat el.

Între timp, colonelul forțelor armate ucrainene, Vladyslav Selezniov, a avertizat asupra unei „reaprovizionări” uriașe în Rusia. El a avertizat că Ucraina se va confrunta cu o toamnă și o iarnă dificile. Aceasta include 4 milioane de obuze, pe care le are Rusia, și 350.000 pe care i le oferă Coreea de Nord.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com 

 

Добавить комментарий