Oleksii Danilov: „Chiar și în cazul morții lui Putin, puține lucruri se vor schimba pentru ucraineni”

27 10 F 7
Secretarul Consiliului pentru Securitatea și Apărarea Națională al Ucrainei, Oleksii Danilov, a comentat ultimele aluzii despre presupusa moarte a președintelui rus, Vladimir Putin, difuzate activ de canalele de propagandă. Despre aceasta a comunicat RBK-Ucraina (proiectul Styler) cu referire la interviul acordat de Danilov publicației „Focus”. Secretarul Consiliului pentru Securitatea și Apărarea Națională a declarat că nu mai este un secret pentru nimeni acum despre prezența sosiei lui Putin. „Este necesar să înțelegem despre care Putin este vorba. Se știe în mod sigur despre sosia sa. Prin urmare, trebuie să se înțeleagă despre cine vorbim. Mai devreme sau mai târziu, fiecare persoană va merge în cealaltă lume. Și Putin la fel», a spus Oleksii Danilov. El a menționat că marea majoritate a ucrainenilor, dacă nu 99,9%, doresc ca moartea lui Putin să aibă loc cât mai curând posibil.
„După starea sa medicală, acest om nu era întreg la minte când a luat decizia de a ataca o țară despre care ne-au spus că suntem frați, surori. Trebuie să fii nebun ca să abordezi problemele în acest mod. Deci, după starea lui de sănătate, nu a fost niciodată sănătos. Iar întrebarea când îl va lua Domnul la el este o chestiune de timp”, a declarat Danilov.
Din păcate, chiar și în cazul morții lui Putin, puține lucruri se vor schimba pentru ucraineni, deoarece teritoriul care este Rusia modernă este „saturat de inumanitate”, spune secretarul Consiliului pentru Securitatea și Apărarea Națională.
„Ca țară, nimic nu-i va mai salva. Nu sunt o țară de luat în seamă în lumea de astăzi. Multe procese care privesc Federația Rusă se desfășoară prin China. Își pierd subiectivitatea, acest lucru se va întâmpla rapid și va lua avânt”, a declarat Danilov.
„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий