Oleksii Danilov: „Informația despre ora și locul începerii contraofensivei Forțelor de Apărare ale Ucrainei este secretă”

6 04 2023 F 6

Secretarul Consiliului pentru Securitatea şi Apărarea Națională, Oleksii Danilov, a reamintit că informația despre ora și locul începerii contraofensivei Forțelor de Apărare ale Ucrainei este secretă, este deținută de cel mult 3-5 persoane de pe planetă, implicate în acest proces. În cadrul unui interviu la Radio „Libertatea”, Danilov a subliniat că, ținând cont de acest lucru, afirmațiile unor persoane pe tema dată s-ar putea să nu fie în întregime adevărate.

„Președintele a spus fără detalii. Acesta este un lucru foarte important. Pot spune că astăzi există un număr foarte limitat de oameni care au informații despre aceea unde, când și în ce mod vor fi demarate anumite acțiuni pe teritoriul planetei noastre. Unde, când, la ce oră — această întrebare este complet închisă pentru astăzi. Țineți cont de asta”.

El a menționat că Rusia este foarte îngrijorată de viitoarea contraofensivă a Forțelor Armate. Prin urmare, Danilov amintește că ocupanții au două opțiuni cu privire la modul de a părăsi Ucraina – fie voluntar, fie cu  „încărcătură 200”.

„Suntem conștienți că aceste evenimente nu vor fi în favoarea Federației Ruse. Înțelegem ce facem. Înțelegem de ce o facem. Nu înțelegem de ce Federația Rusă a invadat teritoriul nostru? Dar, credeți-mă, ei toţi vor merge de aici pe calea potrivită”, a adăugat secretarul Consiliului pentru Securitatea şi Apărarea Națională, Oleksii Danilov.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий