Pentru un ten fără riduri

45820riduri

45820riduriE foarte greu să scapi de ridurile odată apărute, dar poţi să le încetineşti procesul de apariţie și să tonifici pielea, astfel încât să ştergi primele cute ale pielii fără să apelezi la lifting ori alte procedee costisitoare.
La noi, mai ales în mediul rural, pot fi întâlnite femei de vârstă destul de înaintată, dar cu tenul neted ca-n palmă şi altele, pe fața cărora se văd chiar mai mulți ani decât sunt trecuți în buletin. Concluzia este că moştenirea genetică e veriga de bază. Totuși, îmbătrânirea poate fi ţinută sub control. Şi încă ceva: niciodată nu este prea târziu pentru a începe să faci ceva pentru tenul tău. Indiferent ce vârstă ai, trece pe lista ta de priorități aceste metode antirid la care poţi recurge pentru a-ţi menţine tenul ferm.
 Mizează pe antioxidanţi. Vitaminele A, C şi E sunt importante pentru a menţine tonusul pielii. Mâncând cinci sau chiar şapte fructe ori legume proaspete pe zi, aduci în aceşti nutrienţi valoroşi. Roşiile, legumele cu frunze verzi, morcovii sau citricele sunt alegerile perfecte pentru o cură antirid.
 Somonul face tenul fin. Acest peşte este o sursă importantă de proteine şi acizi graşi care hrănesc pielea şi o menţin suplă, ajutând la minimalizarea ridurilor deja apărute. Chiar dacă nu eşti fanul lui, datorită acestor argumente merită să începi să-l priveşti cu alţi ochi.
 Dormi pe spate. Probabil că ai mai auzit de acest îndemn, dar, dacă nu l-ai luat în serios, ar fi cazul să o faci pentru a diminua ridurile de somn – cu timpul, liniile fine ca­re-ţi brăzdează faţa imediat ce te ridici din pat se accentuează şi devin riduri de prof­un­zime. Preîntâmpină adâncirea lor şi apa­riţia altora noi dormind pe spate. Nu este chiar un tratament, dar ţine la distanţă ridurile.
 Delectează-te cu o cacao. Deliciosul praf conţine doi antioxidanţi care protejează pielea de stricăciunile produse de mediu şi îmbunătăţeşte fluxul de sânge la nivelul pielii, ajutând procesul de hidratare. Pielea devine astfel mai fină.
 Soia întinde pielea. Studiile au arătat că soia repară tenul afectat de , îi îmbu­nătă­ţeşte structura, fermitatea şi îi uniformizează culoarea. Pentru a beneficia de proprietăţile ei, poţi s-o consumi ori să folosești cremele care o conţin.

Добавить комментарий