Pierderile armatei ruse de ocupație în echipamente militare sunt de câteva ori mai mari decât cele ale Ucrainei

3 11 Ф 10

Despre aceasta a declarat șeful Direcției principale a Forțelor de Rachete și Artilerie din cadrul Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei, Serghii Baranov, într-un interviu pentru Armata FM.

Potrivit acestuia, conform celor mai recente date, armata ucraineană distruge de cinci ori mai mult echipament inamic decât pierde. Acest raport este realizat, în special, datorită artileriei și sistemelor de rachete occidentale, cum ar fi HIMARS. „Atunci când sistemele NATO, tunurile, de exemplu, nu pot funcționa, atunci țintele sunt lovite de HIMARS. Distrugem de cinci ori mai mult echipament inamic decât pierdem. În funcție de disponibilitatea muniției și a sistemelor în anumite zone și pentru o anumită perioadă de timp, le combinăm cu diferite tipuri de arme și avem sprijin de foc comun”, a declarat Baranov.

Reamintim că armata rusă a pierdut deja peste 303.000 de soldați, mii de tancuri și alte echipamente militare în luptele din Ucraina. Anterior, presa a relatat că bătălia pentru Avdiivka a fost una dintre cele mai sângeroase pentru ruși de la începutul marelui război.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий