Poliția a filmat arestarea unor prostituate ca parte a unei campanii de PR împotriva prostituției (VIDEO)

aaa_28664600

Poliția Națională din Ucraina a umilit lucrătorii sexuali când au decis să-i filmeze în timp ce sunt arestați, ca parte a unei campanii de PR. Operațiunea s-a desfășurat în weekend, când ofițerii au atacat 22 de proprietăți, inclusiv nouă saloane suspectate de trafic de sex, din Kiev.

Poliția a filmat atacurile pentru a putea folosi filmele ca parte a unei campanii de PR împotriva prostituției, cu toate că scenele șocante arată femeile tinere îngrozite, unele dintre ele care par să plângă, forțate să se culce sau să stea în lenjerie în fața camerei.

Femeile au încercat să-și ascundă fețele cât au putut, deși o imagine arată un grup de femei, una dintre ele care poartă lenjerie și tocuri înalte, aliniate la perete, uitându-se la aparatul foto.

Operațiunea a dus la arestarea a 50 de lucrători sexuali suspectați, precum și a opt persoane pe care poliția le-a descris ca fiind implicate în administrarea bordelelor. De asemenea, ofițerii au arestat șase persoane responsabile de legătura cu potențialii clienți prin intermediul contactului online și apelurilor telefonice, precum și a unei femei tinere recrutate de un bărbat numit «Timur» despre care se spune că gestionează femeile.

În urma arestărilor, poliția din regiunea Kiev a lansat filmările atacurilor, deși nu este clar în ce măsură i-au identificat pe cei implicați. Un purtător de cuvânt al poliției a vorbit despre cei care au fost prinși, spunând: «Organizatorul rețelei a fost o femeie sub numele Renata. Rețeaua a inclus persoane care au primit apeluri de la clienți, administratori, manageri în bordelurile în care femeile lucrau și chiar șoferi de taxi responsabili de livrarea fetelor clienților care doreau o vizită personală».

Purtătorul de cuvânt a spus că, în afară de femeile implicate, presupusa organizație criminală a inclus în jur de 20 de persoane, deși nu toate au fost arestate încă.

În videoclip se vede cum poliția caută prin genți și dulapuri în timpul percheziției. Au putut fi văzuți găsind numerar în timpul procesului, deși oficialii nu au dezvăluit câți bani au fost obținuți.

În urma operațiunii, angajații Oficiului pentru Combaterea Crimelor legate de Trafic, împreună cu angajații Departamentului principal de investigare a PNU sub conducerea procedurală a Parchetului General, investighează procedurile penale privind «proxenetismul sau implicarea unei persoane în prostituție».

Добавить комментарий