Politician rus de opoziție: „Dacă lui Putin i s-ar fi dat o ripostă, nu ar fi existat un atac iranian asupra Israelului”

Rockets fired by Palestinian militants toward Israel, in Gaza City, Friday, Aug. 5, 2022. Palestinian officials say Israeli airstrikes on Gaza have killed at least 10 people, including a senior militant, and wounded 55 others. (AP Photo/Fatima Shbair)
Politicianul rus de opoziție, Gennadi Gudkov, a declarat pentru Canalul 24 că indecizia țărilor occidentale față de Rusia a dus la mai multe probleme globale. De aceea, lumea trebuie să înțeleagă că este imposibil să trăiască fără a elimina regimurile reacționare ale căror acțiuni duc la o catastrofă globală. Acest lucru se referă pe deplin la regimul lui Vladimir Putin. Potrivit lui Gudkov, Rusia este astăzi principalul rău al lumii, iar Iranul este prelungirea acestuia. Prin urmare, existența unor astfel de regimuri tiranice conduce lumea la autodistrugere, deoarece acești tirani consideră că păstrarea puterii cu orice preț este principalul obiectiv al vieții lor.
Dacă Putin ar fi primit o ripostă cuvenită în Ucraina, nu ar fi existat un atac iranian asupra Israelului și nu ar fi existat tensiuni în Orientul Mijlociu. Atunci HAMAS nu ar fi atacat Israelul, husiții și Hezbollah nu ar fi fost atât de obraznici, iar Iranul nimic n-ar fi întreprins. Indecizia lumii permite tiraniilor nu doar să supraviețuiască, ci și să se unească, amenințând întreaga lume, a declarat Gudkov.
În același timp, lumea occidentală nu are o strategie pentru tiranie. Potrivit politicianului rus din opoziție, oamenii din țările cu regimuri tiranice au nevoie de ajutor pentru a-i înlătura pe tirani. Acesta este principalul obiectiv de prevenire a celui de-al treilea război mondial. În mod similar, Occidentul nu are niciun plan pentru Rusia și Putin. În timp ce la începutul invaziei la scară largă, SUA au declarat că liderul de la Kremlin nu ar trebui lăsat la putere, acum discută despre posibila lui invitație la G20.
„La ce se pot aștepta țările occidentale de la Putin, care este un terorist și cel care ucide copii ucraineni, care lansează bombe și rachete asupra Ucrainei, la acest summit – să se pocăiască? Atunci să-i invite pe liderii Iranului, pe talibani și pe HAMAS. Dacă Putin va fi într-adevăr invitat la G20 și va veni acolo, va „explica” și cum ar trebui să procedeze Occidentul cu Rusia, pentru că poate face și mai rău”, a declarat Gennadi Gudkov.
„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий