Produse de panificaţie din Cernăuţi, furnizate în 14 regiuni ale Ucrainei

6 04 2022 ИН 1

Şeful Administraţiei Militare Regionale Cernăuţi, Serghii Osaciuk, a vizitat unele întreprinderi bucovinene care furnizează produse alimente în 14 regiuni. Pe contul său de Facebook el a notat: „Astăzi am vizitat întreprinderile care lucrează în condiții de război, străduindu-se ca în  magazine și în casele oamenilor să nu fie deficit de produse alimentare. În pofida diferențelor în ce priveşte forma de proprietate și capacităţile de producţie, am văzut principala trăsătură comună — o responsabilitate uriașă față de oameni și stat, conștientizarea importanței muncii lor pentru a obține o victorie comună asupra ocupanților.

Ei mi-au spus cu mândrie să spună că la întreprinderile de panificaţie se lucrează fără zi liberă, logistica și geografia aprovizionării au fost reorientate. Regiunea Cernăuți asigură cu aceste produse  alte 14 regiuni ale Ucrainei.

La Combinatul de panificaţie brutarii coc pâine după rețeta mamei, adică „pâine de casă”,  iar la Întreprinderea de ambalare sunt pregătiţi terci pentru soldații noștri de pe front.

Astăzi toată lumea poate lucra eroic, faceți tot posibilul ca să rezistăm  împreună și să învingem!”.

6 04 2022 ИН 2

6 04 2022 ИН 3

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий