Putin a pierdut controlul asupra războiului împotriva Ucrainei

28 09 F 8
În Marea Britanie au declarat că dictatorul de la Kremlin, Putin, a pierdut controlul asupra războiului împotriva Ucrainei. Militarii britanici au constatat că Ucraina deține inițiativa.
Șeful Statului Major al Forțelor Armate britanice, Tony Radakin, care a venit la Kiev împreună cu șeful Ministerului Apărării, a menționat că loviturile Ucrainei asupra Flotei de la Marea Neagră au demonstrat că Ucraina deține inițiativa. El a subliniat că vizita în Ucraina a întărit convingerea că Ucraina va obține victoria. Radakin a precizat că Marea Britanie va sprijini Ucraina la fiecare pas până la victorie. Tony Radakin a dezvăluit, de asemenea, detaliile vizitei sale la Kiev. În special, în timpul vizitei, părțile au discutat despre noile angajamente privind asistența militară care au fost luate în timpul reuniunii de la Ramstein.
La 22 septembrie, sediul Statului Major al Flotei ruse de la Marea Neagră din Sevastopol a fost atacat cu rachete. În rezultatul atacului este posibil să-și fi pierdut viața comandantul Flotei ruse de la Marea Neagră, Viktor Sokolov, și mai mulți ofițeri. Este simbolic faptul că Ucraina a atacat Statul Major cu rachete britanice Storm Shadow.
„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий