Putin a suferit un stop cardiac

23 10 Ф 5
În seara zilei de duminică, 22 octombrie, dictatorului rus Vladimir Putin i s-a făcut rău într-una dintre reședințele sale – a căzut în dormitor, a făcut convulsii pe podea, dându-și ochii peste cap.
Liderul rus a fost găsit zăcând pe podea de către membrii serviciului său de securitate care se aflau la datorie, au fost chemați medicii, a relatat pe Telegram canalul „General SVR”, citat de UNIAN. „…Ieri, în jurul orei 21:05, ora Moscovei, colaboratorii serviciului de securitate… au auzit un zgomot și sunete de cădere în dormitorul Președintelui. Doi ofițeri ai Serviciului de Securitate au mers imediat în dormitorul președintelui și l-au văzut pe Putin întins pe podea, lângă pat, iar masa cu mâncare și băuturi răsturnată. Probabil că, atunci când președintele a căzut, el a atins masa și vasele…”, a precizat canalul.
La fața locului au sosit și medicii care erau de serviciu la reședință – aceștia se aflau într-una dintre camerele de alături. „Medicii au efectuat manevre de resuscitare, după ce în prealabil au constatat că președintele a făcut un stop cardiac. Ajutorul a fost acordat la timp, inima a fost pornită, iar Putin și-a recăpătat cunoștința», au aflat jurnaliștii.
Potrivit canalului, dictatorul a fost trimis într-o cameră special amenajată pentru resuscitare, cu echipament de ultimă generație. „Starea președintelui a fost stabilizată și se află sub supraveghere medicală constantă”, se arată în raport.
„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий