ŞOC! Ministrul de Interne al Italiei: Anexarea Crimeei este legală, iar  în Ucraina a existat o pseudo-revoluție

şoc

Ministrul italian de Interne, Matteo Salvini, care este şi preşedintele  partidului de extremă — dreapta «Liga», consideră că Rusia a anexat în mod legal Crimeea ucraineană și a numit revoluția din Ucraina «falsă». El a spus acest lucru într-un interviu acordat  The Washington Post, notează Evropeiska Pravda (Adevărul European).

„A fost un referendum și 90% dintre cetățeni au votat pentru revenirea Crimeei la Federația Rusă», a spus Salvini, care a răspuns la o remarcă a jurnalistului cu privire la ilegalitatea pseudo — referendumului  din 2016.

„Comparați-l cu revoluția falsă din Ucraina. O pseudo-revoluție finanțată de puteri străine, asemănătoare cu  revoluțiile arabe. Există câteva zone istorice rusești cu tradiție și cultură rusească, care aparțin în mod legal Federației Ruse», a adăugat  ministrul italian de Interne.

De asemenea, Salvini și-a reiterat angajamentul de a elimina sancțiunile europene împotriva Federației Ruse «deoarece nu s-au dovedit a fi benefice și au afectat exporturile italiene».

Liderul partidului „Liga” neagă finanțarea partidului său de către partidul lui Vladimir Putin «Rusia Unită».

«Aceasta este o ştire  falsă.  Am dat în judecată pe cei care au lansat ştirea.  Nu este adevărat. Nu am luat niciodată  niciun  euro , rublă sau dolar», a spus el.

Добавить комментарий