Sunt examinate perspectivele controlului comun la frontiera româno-ucraineană

15 4 Ф 2
În Bucovina se desfășoară ședința în deplasare, organizată de Comitetul Radei Supreme pentru integrarea Ucrainei în Uniunea Europeană. La ședință participă președintele Consiliului Regional Cernăuți, Oleksii Boiko, și vicepreședintele Myhailo Pavliuk, comunică site-ul Consiliului Regional.
Participanții la ședință inspectează punctele de control de la frontiera româno-ucraineană. În special, ei au vizitat Punctul de control „Diakivți – Racovăț”, au luat cunoștință de infrastructura de frontieră și de capacitatea acesteia.
15 4 Ф 4
Delegația Radei Supreme este condusă de președintele Comitetului de profil, Ivanna Klympuș-Țințadze. La întâlnirea de pe teren participă și alți parlamentari și reprezentanți ai organizațiilor internaționale, care sunt informați despre specificul trecerii frontierei și al controlului vamal la punctele de control din regiunea Cernăuți.
În cadrul evenimentului, delegații, de asemenea, vor vizita punctele de control „Porubne-Siret” și „Crasnoilsc-Vicovu de Sus”. Întâlnirea va dura două zile și va fi urmată de o discuție privind provocările și perspectivele controlului comun la frontiera româno-ucraineană și reforma vamală în conformitate cu standardele UE.
15 4 Ф 3
„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий