Tineri cunoscători ai matematicii

71517367_1073829796321982_2003586158931476480_n

La institutul de perfecționare a cadrelor didactice din or. Cernăuți a avut loc cea de a 5-ea etapă a concursului tinerilor matematicieni de la școlile din regiune.
Din partea raionului Hliboca au participat elevi din 4 școli: Carapciu, Cupca, Voloca și Volcineții Vechi.
De la CIE Cupca au participat elevele clasei a 11-ea „A” Romina Morar și Sabina Irimescu, fiind pregătite de profesoara de matematică a școlii noastre Lidia Gh. Olar.
Din partea juriului din care au făcut parte Ia. Drini, T. Bogacik și O. Bilianina de la Institutul de perfecționare a cadrelor didactice din orașul Cernăuți, toți participanții au primit medalii și diplome.
De aceleași medalii și diplome binemeritate s-au învrednicit și cele două eleve eminente ale clasei absolvente din școala noastră. Certificat și diplomă a primit și profesoara noastră.
În imaginea alăturată le puteți vedea pe cele două participante cu profesoara lor de matematică Lidia Gh. Olar. Fotografia este făcută în cabinetul de matematică de la CIE Cupca, cabinet care corespunde cerințelor moderne datorită efortului depus de tânâra și energica profesoară Lidia Olar.
Succese le dorim elevilor, profesorilor și tuturor celor ce iubesc acest obiect dificil și important cum este matematica.
Eleonora Schipor, pedagog-organizatoare la CIE Cupca

Добавить комментарий