Tom Cruise caută în Ucraina locuri de filmare pentru un nou proiect cinematografic

picture2_tom-kruz-priehal-_358668_p0

Tom Cruise se află în Ucraina, în căutarea unor locuri de filmare pentru un nou proiect cinematografic, după cum a declarat actorul american preşedintelui Volodimir Zelenski, cu care a avut o întrevedere în capitala ţării, a informat marţi biroul Preşedinţiei, citat de Kyiv Post.

Actorul, regizorul şi producătorul de film a ajuns la Kiev la invitaţia lui Zelenski, care l-a primit luni seară în biroul său, potrivit unui comunicat.

Pe parcursul întrevederii, Cruise i-a spus preşedintelui Ucrainei că „este interesat de locuri din Ucraina pentru filmarea unuia dintre noile sale proiecte cinematografice”.

La rândul său, Zelenski i-a relatat actorului „propria sa experienţă” în lumea filmului.

Potrivit biroului său, Zelenski l-a informat pe Tom Cruise despre aprobarea recentă a unei legi în favoarea cineaştilor străini care filmează în Ucraina, ce are ca scop promovarea dezvoltării active a industriei cinematografice şi stimularea realizării coproducţiilor internaţionale. Preşedintele a declarat în faţa actorului american că această lege »va face Ucraina atractivă pentru investiţiile unor realizatori de film importanţi».

Добавить комментарий