Volodymyr Zelenski va participa la Forumul Economic Mondial de la Davos

13 1 F 3

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenski, va susține un discurs special la Forumul Economic Mondial de la Davos, la 16 ianuarie. Despre aceasta a comunicat Serviciul de presă al Forumului Economic Mondial. Site-ul forumului indică faptul că Zelenski va participa personal la unul dintre evenimentele din 16 ianuarie. El va ține un discurs special în cadrul panelului „Realizările securităţii şi colaborării în lumea fragmentată”. Alături de liderul ucrainean, în cadrul panelului vor fi prezenți Klaus Schwaab, directorul executiv al Forumului Economic Mondial, și Berge Brende, președintele WEF.

În 2023, prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, a participat la Forumul de la Davos și a transmis un mesaj din partea soțului său către liderul chinez Xi Jinping, care conținea propuneri pentru a pune capăt războiului cu Rusia.

Reamintim că Președintele Volodymyr Zelenski a ținut un discurs la Forumul de la Davos în mai 2022 prin intermediul unei legături video. Acesta a fost dedicat situației din Ucraina din cauza războiului declanșat de Rusia. În același timp, forumul a discutat despre necesitatea de a face business cu țara agresoare.

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий