ZIUA DE NAŞTERE 1 DECEMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

000 1 decembrie

1 decembrie – Ziua veseliei deliberate

Nativii zilei de 1 decembrie sunt persoane extrem de sincere. În plus, ei nu se tem să transpună ceea ce spun în fapte. În ciuda comportamentului lipsit de modestie, nativii îi vor câştiga de partea lor pe cei din jur datorită aparenței inocente. Ei neagă în mod flagrant toate regulile de etichetă şi comportamentul la comandă – Secretul numerelor.

Nativii îi pot uimi pe ceilalţi cu superficialitatea lor. Personalităţile lor pot fi totuşi profunde şi complexe – numai că modul lor de exprimare reprezintă felul direct în care îşi exteriorează sentimentele. Nu întotdeauna sunt pe deplin conştienţi de ei înşişi şi de ceea ce fac. Ei par uneori atraşi de forțe pe care nu le pot controla. Chiar dacă ei înşişi vor avea anumite îndoieli în ceea ce priveşte stabilitatea lor, starea lor mentală neobişnuită pare să-i ajute în acest sens.

Persoane darnice, generoase, cei născuţi în această zi doresc să împartă ceea ce au cu cei apropiaţi şi dragi lor, nu numai din punct de vedere financiar. Problema ce intervine în acest caz este că nativii zilei de 1 decembrie sunt adesea destul de ocupaţi şi au puţin timp liber la dispoziţie pentru a face acest lucru. Deoarece debordează de energie, ei se vor strădui să facă tot posibilul. Vor încerca să ofere cât de mult pot în orice domeniu.

Persoanele născute pe 1 decembrie sunt adepte ale flirturilor cu persoanele de sex opus. Nu toate acestea sunt luate în mod serios, deoarece le place să-şi exercite farmecul asupra unei persoane sau chiar a tuturor. Însă, ei îşi rezervă sentimentele profunde de dragoste pentru o persoană foarte specială. Este adevărat, că de cele mai multe ori trec printr-o copilărie agitată, o adolescenţă furtunoasă şi o maturitate timpurie instabilă. Privarea de anumite experienţe sau pedepsele severe pentru comportamentul lor efervescent, aplicate în copilărie vor duce la frustrări ulterioare.

Nativii zilei de 1 decembrie sunt spirite libere. Deşi sunt capabili să lucreze pentru o companie sau alte organizaţii, ei vor face tot ce le stă în putinţă pentru a-şi exercita forţa deplină a personalităţii lor în luarea deciziilor şi abordarea problemelor când consideră că a venit momentul prielnic să treacă la acţiune. Să lucreze prea mult timp în acelaşi loc poate să le mai taie din elan şi spiritul lor viu să aibă serios de suferit.

Astfel, este extrem de important ca nativii zilei de 1 decembrie să rămână destul de liberi pentru a putea exprima pe deplin ceea ce simt. Pe de altă parte, ei trebuie să înveţe că societatea nu va tolera întotdeauna comportamentul lor, cel mai frecvent extravagant. Poate că ar fi mai bine să devină puţin mai diplomaţi şi să nu-şi mai afişeze toate intimităţile în văzul tuturor. În plus, dacă doresc să fie luaţi în serios, ei trebuie să fie mult mai precauţi cu rata lor de credibilitate.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий