ZIUA DE NAŞTERE 1 IUNIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

Zodiac,Signs,Inside,Of,Horoscope,Circle.,Astrology,In,The,Sky

1 iunie – Ziua persoanelor publice

Puncte forte: percepţie vizuală, agil, amuzant.

Puncte slabe: temperamental, distras, nerăbdător.

Cei născuţi în data de 1 a lunii sunt guvernați de acest număr, fiind individualiști, inovatori, creativi, cu aptitudini de conducători. De cele mai multe ori au convingeri ferme, nu au răbdare și preferă să grăbească lucrurile. Se pare că lecția lor de urmat în această viață este să se bazeze doar pe forțele proprii – Secretul numerelor.

Persoanele născute pe 1 iunie se află foarte adesea în atenţia publicului sau analizează ultimele mode şi tendinţe din societate. În ambele situaţii sunt preocupaţi să vadă sau să fie văzuţi într-un context social. Este foarte posibil ca cei născuţi în această zi să manifeste interes pentru istorie, dar interesul lor se îndreaptă mai ales către modul în care aceasta influenţează prezentul. Într-adevăr, nativii acestei zile îşi mobilizează toate forțele pentru a fi la curent cu tot ce este de ultimă oră: îmbrăcăminte, conversaţie, lectură şi studiu în diferite domenii.

Aceasta nu înseamnă că nativii zilei de 1 iunie sunt persoane sociabile. Uneori, la un prim contact, ei pot părea indivizi extrovertiţi, chiar exhibiţionişti. Această atitudine exteriorizată este de fapt în foarte multe cazuri doar o mască a unei personalităţi izolate şi singuratice. Ca atare, este foarte greu pentru oricine să reuşească să cunoască într-adevăr bine aceşti oameni neobişnuiţi, deşi mulţi ar putea crede că îi cunosc. De asemenea, cei născuţi pe 1 iunie sunt adevăraţi maeştri când este vorba să-şi ascundă sentimentele şi faptele. Într-adevăr, puţini sunt admişi în lumea privată a unui individ născut la 1 iunie.

Nativii, bărbaţi sau femei, trăiesc rareori fără partener pentru că urăsc să fie singuri. Pentru a evita singurătatea, unii nativi ai zilei de 1 iunie se aruncă în activităţi sociale şi reuşesc să se înconjoare de grupuri întregi de prieteni şi cunoştinţe. Rareori persoanele născute în această zi vor tolera ignoranța. Ei se mândresc cu vastele lor cunoştinţe despre o mare varietate de subiecte, deşi cunoştinţele din domeniul lor de specializare s-ar putea să nu fie chiar atât de profunde. Oricum, în domeniul care îi interesează cel mai mult, ei depun eforturi foarte mari pentru a acumula o cantitate impresionantă de informaţii. Deseori, persoanele născute în această zi au o uşurinţă deosebită în asimilarea limbilor străine. Nativii zilei de 1 iunie au şi un fler aparte în ceea ce priveşte cunoaşterea oamenilor, a nevoilor şi dorinţelor acestora. Datorită acestor caracteristici, ei pot fi agenţi de vânzări excelenţi pentru că au un ochi bun în a „lua măsura” unui posibil client. De asemenea, oamenii născuţi la această dată ar putea fi detectivi extraordinari în cazul în care au energia şi răbdarea de a suporta plictiseala şi aşteptarea pe care le presupune această profesie solicitantă. Îmbunătăţirea puterii de concentrare, care nu este punctul lor forte, şi cultivarea capacităţii de a se amuza singuri fără să apeleze la stimuli externi sunt cruciale pentru dezvoltarea personalităţii lor.

Nativii au simţul valorii lucrurilor, fiind foarte buni cumpărători. În general, sunt foarte agili în manevrarea banilor. Încrederea în individualitatea lor este esenţială pentru evoluţie. Fără ea, chiar şi cea mai mare capacitate de creaţie se poate atrofia. În plus, oamenii născuţi pe 1 iunie trebuie să găsească curajul de a face investigaţii profunde asupra lor înşişi. Când descoperă cine sunt şi ce vor cu adevărat, nativii trebuie să îşi continue drumul indiferent de ceea ce gândesc partenerii sau prietenii.

SFATURI: Încearcă să te detaşezi de valorile societăţii şi de ceea ce aşteaptă alţii de la tine. Ai curajul să fii tu însuţi într-un mod cât mai profund şi acceptă-te aşa cum eşti. Descoperă-ţi punctele forte şi pune-le în practică în ciuda adversităţilor.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий