ZIUA DE NAŞTERE 10 SEPTEMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 10 septembrie

10 septembrie – Ziua idealurilor personale

Puncte forte: capabil, pragmatic, demn de încredere.

Puncte slabe: frustrat, neliniştit, nervos.

Referitor la nativii din data de 10 a lunii, aceștia sunt adevărați conducători, firi puternice și uneori orgolioase, motiv pentru care deși iubesc puternic, relațiile lor nu durează prea multă vreme. Ei sunt compatibili cu persoane născute în data de 1, 10, 11 sau 28 – Secretul numerelor.

Persoanele născute în ziua de 10 septembrie sunt preocupate în mod deosebit de tradiţie şi de origini. Ele caută să se autodefinească astfel încât să devină parte integrantă a tradiţiei într-un mod practic şi notabil. De cele mai multe ori, aceste persoane duc o viaţă liniştită şi fericită, dar din care nu lipsesc ambiţiile personale. Vor da dovadă de foarte mult stil în tot ceea ce vor întreprinde. Vor excela în domeniul lor de activitate, dar nu vor atrage atenţia asupra lor într-un mod nepotrivit sau nedorit. Deşi sunt indivizi foarte dedicaţi carierei, nativii acestei zile nu vor fi niciodată prea ocupaţi atunci când va veni vorba de familia lor. Într-adevăr, ei vor căuta în permanenţă să găsească şi să păstreze echilibrul între responsabilităţile private şi cele publice. Aceasta se va dovedi a fi o calitate foarte importantă.

Nativii zilei de 10 septembrie se vor simţi foarte fericiţi, dacă vor descoperi în tinereţe o ocupaţie care să le menţină treaz interesul odată cu înaintarea în vârstă. De multe ori, cei născuţi în această zi vor pluti în derivă pe marea vieţii. Abia mai târziu îşi vor găsi o profesie potrivită, îşi vor alege un partener de suflet şi îşi vor întemeia o familie. Alegerile făcute trebuie să fie compatibile cu structura lor sufletească şi să le satisfacă dorinţele. Cei născuţi în această zi sunt persoane foarte practice şi rareori vor acţiona în altă manieră. Indivizi foarte echilibraţi şi stabili, vor da întotdeauna impresia că sunt stăpâni pe situaţie şi că au tot ce le trebuie. Într-adevăr, în calitate de parteneri pot oferi linişte şi siguranţăa celor care trăiesc alături de ei.

Cu toate acestea, nativii zilei de 10 septembrie au şi o viaţă interioară secretă, care le permite eliberarea pasiunilor. Ei sunt genul de oameni care îşi calculează fiecare mişcare şi se vor lăsa mai degrabă furaţi de evenimentele care se desfăşoară în jurul lor. Cei născuţi în această zi sunt atraşi de persoane neobişnuite şi interesante. Au pretenţia ca viaţa lor să fie în mod constant stimulată, considerând că numai astfel vor simţi că trăiesc. În cele mai multe cazuri, persoanele născute pe data de 10 septembrie sunt conservatoare, dar, în ciuda acestui fapt, vor alege cei mai bizari prieteni, parteneri şi colegi, oameni care le vor satisface nevoia de neobişnuit. Ocazional, nativii acestei zile vor încerca să ducă o viaţă ieşită din comun. În acest caz, ei vor fi foarte stresaţi din punct de vedere psihologic.

Pentru nativii zilei de 10 septembrie nu este foarte uşor să facă faţă stresului. Deseori preferă să aibă alături o persoană mai deosebită care să atragă atenţia. În acest timp, ei vor lucra în spatele scenei pentru asigurarea succesului. Oricum, mai devreme sau mai târziu îşi vor da seama că trebuie să se ocupe şi să se concentreze asupra propriei vieţi. În acest moment trebuie să găsească curajul de a se baza pe forțele proprii şi nu pe cele ale colegilor, partenerilor sau familiei.

Persoanele născute pe data de 10 septembrie ar trebui să găsească puterea de a căuta domenii mai interesante în care să acţioneze şi cu ajutorul cărora să evolueze. Nativii ar trebui să caute pacea şi fericirea interioară. Aceia dintre ei care vor reuşi să facă acest lucru vor înfrunta cu mai mult succes evenimentele din jurul lor. Obţinerea succesului social este rareori scopul urmărit de cei născuţi în această zi. De cele mai multe ori, se vor afla în căutarea unui lucru mai deosebit şi profund.

SFATURI:   Acordă-ţi mai multă atenţie. Ia în considerare atât dorinţele, cât şi necesităţile. Urmează-ţi drumul ales. Foloseşte-ţi calităţile cu care ai fost înzestrat din plin. Nu-i judeca prea dur pe cei din jurul tău. Lărgeşte-ţi orizontul pentru că astfel vei putea să-ţi lărgeşti şi perspectivele de viitor.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий