ZIUA DE NAŞTERE 12 AUGUST. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 12 august

12 august – Ziua convenţiei

Puncte forte: cunoscător, credincios, serios.

Puncte slabe: tiranic, superior.

În ceea ce îi privește pe nativii din data de 12 a lunii, acestea sunt firi visătoare, care așteaptă o persoană capabilă să-i facă să se simtă ca în basme sau într-o poveste, altfel nu sunt atrași. Au capacități de relaționare cu cei născuți în data de 12, 21 și 30 – Secretul numerelor.

Cei născuţi pe 12 august sunt păstrători ai tradiţiei şi intenţionează să se afirme într-un domeniu de expertiză propriu. Ei au sarcina de a păstra înţelepciunea bătrânilor, legile şi tehnicile esenţiale ce implică stăpânirea meseriei pe care o practică. Nativii mai evoluaţi recunosc meritele câtorva generaţii, dar vor fi permanent înfometaţi de noi informaţii de actualitate. Ei nu vor pregeta să facă uz de orice modalităţi sau orice sacrificii pentru a căpăta aceste informaţii. Această cunoaştere, ce reprezintă pentru ei puterea, este clar evidenţiată în atitudinea şi stilul lor de viaţă.

De asemenea, nativii zilei de 12 august sunt conştienţi de puterea inerentă a regulilor şi legilor. Doar anumite tipuri ale nativilor zilei, mai puţin evoluaţi, insistă cu încăpăţânare să urmeze tradiţia orbeşte. Nativii zilei de 12 august, ce sunt mai evoluaţi, construiesc pe baza tradiţiei şi culturii pentru a deschide drumuri, pentru a inova, a aduce îmbunătăţiri tehnice şi pentru a progresa. Pentru ei, tradiţia este o entitate vie. Trăieşte în ei înşişi şi în munca lor. Deşi întruchipează acordul, ei nu trebuie să abordeze latura de conservatori sau reacţionari. Cei născuţi astăzi ştiu că prin înţelegerea istoriei, ritualului, rădăcinilor familiei şi tradiţiei culturale au posibilitatea de a alege, de a păstra ce este dezirabil şi de a renunţa la ceea ce nu este. Ignoranţa te condamnă să repeţi aceeaşi greşeală.

Vieţile nativilor zilei de 12 august sunt adesea frenetice. Atraşi incontestabil de situaţiile precare, energia lor poate fi uşor dezechilibrată. Astfel, ei riscă o cădere din punct de vedere al sănătăţii sau chiar epuizarea celorlalţi, în special a bărbaţilor, familiei şi prietenilor. Cei născuţi astăzi pot avea mai mult succes în muncă în cazul în care îşi diminuează tendinţele tiranice ale personalităţilor lor. Mulţi dintre cei născuţi astăzi devin mai puţin distanţi şi renunţă la ierarhia valorilor în ceea ce îi priveşte pe oameni. Acest lucru va reprezenta un pas în evoluţia lor spre valori spirituale mai înalte şi spre umanitatea adevărată. Termenii de evaluare trebuie să fie în mod special examinaţi cu atenţie de către ei şi redefiniţi periodic într-o nouă lumină sau aruncaţi în întregime.

SFATURI: Coboară din când în când din turnul tău de fildeş şi amestecă-te cu semenii tăi. Învaţă să împarţi şi să accepţi şi, cel mai important, să te relaxezi, să râzi şi să te distrezi. Fii conştient de puterea ta.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий