ZIUA DE NAŞTERE 18 DECEMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

000 19 decembrie

18 decembrie – Ziua proiectelor măreţe

Persoanele care își sărbătoresc ziua de naștere în data de 18 a lunii, apreciază, din păcate, persoana iubită doar după ce aceasta nu mai face parte din viața lor, motiv pentru care au multe regrete. Au tendința de a fi pe aceeași lungime cu cei născuți în data de 9, 18, 27 – Secretul numerelor.

Pentru persoanele născute pe 18 decembrie, viaţa este destul de darnică. Responsabili de proiecte măreţe, ei gândesc în termeni de anvergură, dar nu trec cu uşurinţă peste detalii. De fapt, proiectele lor pe termen lung sunt construite cu sârguinţă şi cu un mare devotament. Realizările muncii lor reflectă adesea faptul că sunt deschişi şi profunzi. Însă, în ciuda devotamentului lor, ei pot fi acuzaţi de superficialitate, deoarece au tendinţa de a vrea prea multe.

Nativii din data de 18 decembrie sunt persoane care se implică pe perioade nelimitate. An după an, ei vor persista în activitatea lor cu o mare consecvență. Acest lucru poate crea probleme când nu le iese bine ceea ce întreprind. Refuzul de a renunţa la anumite cauze pierdute poate fi o grea povară pentru nativi. Această atitudine poate fi dăunătoare în cazul prieteniilor şi al relaţiilor sentimentale. Acest lucru nu înseamnă că cei născuţi astăzi trebuie să renunţe atât de uşor la prieteni, ci să fie capabili să recunoască când ceilalţi nu pot sau nu vor să se schimbe. Ei trebuie să îşi formuleze cerinţele în conformitate cu puterile celorlalţi.

Nativii zilei de 18 decembrie trebuie să fie atenţi să nu domine vieţile celor apropiaţi lor. Deşi nu par să fie indivizi neajutoraţi sau dependenţi, ei pot avea multe pretenţii şi cerinţe de la ceilalţi. Adesea, personalităţile lor egoiste cer ceea ce este cel mai greu de îndeplinit – să nu fie deranjaţi.

Mulţi dintre cei născuţi pe 18 decembrie trăiesc în lumea lor proprie, rarefiată, încărcată de electricitate şi, în acelaşi timp, vizează planuri complexe şi idealuri înalte. Ei trebuie să fie liberi. Rareori vor cere încurajări sau permisiunea de a face acest lucru. În copilărie, ei au nevoie de părinţi care să-i lase în treburile lor. În acelaşi timp, ei doresc să le asigure un mediu familial stabil şi iubitor. În calitate de părinţi, ei înşişi trebuie să ţină minte să controleze copiii, dar în acelaşi timp să-i lase liberi şi să-i îndrume cu blândeţe. Copiii lor vor suferi pentru că vor creşte în umbra acestora.

Nativii mai puţin evoluaţi ai zilei de 18 decembrie se pot distruge din cauza ambiţiilor, viselor, dorinţelor şi aspiraţiilor ireale. Ei trebuie să limiteze şi să mai atenueze scopul proiectelor lor, astfel încât să le aducă la un nivel mai tangibil. Nativii zilei de 18 decembrie au nevoie să-şi stabilească o bază confortabilă şi eficientă de acţiune şi să spere să găsească un partener compatibil. Acesta trebuie să fie nu numai un partener iubitor, ci şi un prieten înţelegător.

Pentru nativii care nu şi-au descoperit încă potenţialul excepţional, posibil din cauza fricii faţă de propria putere, stabilirea unui stil de viaţă şi a unui mediu profesional compatibile cu natura şi talentele lor reprezintă cheia succesului.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий