ZIUA DE NAŞTERE 2 AUGUST. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

2 08 F 1
2 august – Ziua semnăturii versatile
Puncte forte: docil, adaptabil, hotărât.
Puncte slabe: inaccesibil, nemulţumit.
Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit personalitatea în funcţie de ziua de naştere: Cei născuţi în a 2-a zi a lunii sunt diplomați, vor căuta un simț al echilibrului. Au în ei activitate, dar trebuie să înțeleagă lumea, să cunoască, să găsească bucurie, fericirea pe care o descoperă în fiecare cunoscut. Deci este un om al armoniei, e empatic, se conectează foarte ușor cu cei cu care uneori sunt puşi în situația să se confrunte. Caută pe cât e posibil ca aceste provocări ale vieții pe care le au ei să-i aducă pe latura de pace, liniște și armonie. Sunt destinați să lucreze într-o carieră care le permite să-i ajute în mod direct pe alţii. Pot forma un cuplu reuşit cu persoanele care își serbează ziua în data de 2, 20 și 29.
Cei născuţi pe 2 august sunt capabili să abordeze diverse domenii şi îşi vor lăsa amprenta personală şi de necontestat în tot ceea ce fac. Deşi adesea pot lăsa celorlalţi impresia că au luat-o pe un drum greşit, renunţând la succesul lor sigur sau lăsându-se pradă unor tentaţii ireale, ei îşi vor demonstra abilitatea de a triumfa, fără a-şi sacrifica identitatea. Asemeni unui cameleon, ei vor fi adepţii schimbării, dar în acelaşi timp vor putea rămâne aceiaşi.
Încercările eşuate sau chiar pierderea încrederii în ceilalţi reprezintă adesea o problemă pentru nativii zilei de 2 august. Luptători adevăraţi, ei nu se vor lăsa convinşi să renunţe la asumarea unor riscuri. Este posibil ca, după mulţi ani, cei cu care lucrează sau convieţuiesc să-şi dea seama de înţelepciunea lor. Astfel, vor începe nu numai să îi respecte mai mult, dar în acelaşi timp vor crede în ideile lor indiferent de aparenţe.
Nativii zilei de 2 august experimentează o gamă foarte variată de trăiri începând cu cele pozitive şi până la cele negative. În general, ei continuă drumul cel bun, indiferent de piedicile pe care le întâlnesc în cale. Deşi sunt extrem de idealişti în ceea ce priveşte viziunea lor, ei vor fi foarte greu de oprit. Puterea şi banii reprezintă tentaţii mari pentru cei născuţi astăzi. În general, ei reuşesc să se folosească de aceste unelte pentru a izbândi şi nu se vor lăsa dominaţi de ele.
Stilul de viaţă personal al celor născuţi pe 2 august este cel mai adesea extrem de neconvenţional şi nu pot fi convinşi să se supună unor reguli impuse de alţii.
Cei mai sensibili dintre nativii zilei de 2 august pot fi grav afectaţi de criticile şi morala celorlalţi, dar în general nu vor arăta acest lucru. Dau adesea dovadă de compasiune pentru ceilalţi şi pentru propria persoană. Nativii care au un suflet sensibil pot deveni în timp caractere înfierbântate, iar blândeţea şi vulnerabilitatea se vor diminua în mod direct proporţional cu sporirea durităţii.
Încrederea pe care nativii zilei de 2 august o afişează este construită pe baza unei cunoaşteri temeinice a capacităţilor şi limitelor proprii. O astfel de evaluare realistă le garantează de obicei succesul. Acceptă cu greutate ajutor din partea altcuiva, preferând întotdeauna să facă totul singuri. Totuşi, acest lucru îi poate ţine pe loc atât din punct de vedere material, cât şi spiritual. Mai devreme sau mai târziu ei trebuie să înveţe valoarea împărţirii responsabilităţilor şi sarcinilor, fiind foarte important să aibă mai multă încredere în ceilalţi. Nativii zilei de 2 august au tendinţa de a ţinti foarte sus în chestiunile sentimentale şi le va fi foarte greu să găsească un partener care să se ridice la nivelul standardelor lor. Astfel, drumul lor în viaţa poate fi presărat cu necazuri şi experienţe neplăcute.
SFATURI: Nu-ţi pierde latura sensibilă, este legătura ta cu umanitatea. Menţine-ţi idealismul, dar respectă şi dorinţele celorlalţi. Învaţă să accepţi ajutorul celor din jur.
(T.L.)
„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий