ZIUA DE NAŞTERE 20 MAI. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 20 mai

20 mai – ziua expresiei prolifice

Puncte forte: pasionat, inovator, expresiv.

Puncte slabe: exagerat de vorbăreţ, nedisciplinat, neîmplinit.

Oamenii născuți în data de 20 a oricărei luni sunt caracterizați de emoții profunde și vor petrece mult timp în analiza partenerului lor, înainte de a face pasul următor. Pot forma un cuplu  reuşit cu persoanele născute în data de 1, 11, 20 și 29 – Secretul numerelor.

Nativii zilei de 20 mai sunt persoane care excelează într-o anumită activitate, dacă aceasta le face plăcere. Ei nu pot păstra ceea ce au pe suflet pentru că simt nevoia să împărtăşească celorlalţi. În plus, ei nu se mulţumesc să se exteriorizeze într-un cerc restrâns. De obicei, nativii fac uz de toate energiile lor impresionante. Examinează şi testează în stilul lor analitic mediul înconjurător, expunându-şi apoi ideile, deşi uneori ar fi de preferat să le păstreze pentru ei. Chiar dacă anumite idei rămân neexprimate, în anumite cazuri, expresia feţei le trădează dorinţa de a împărtăşi aceste lucruri.

Se pare că cei născuţi astăzi trebuie să-şi găsească modalităţi de amuzament pentru a nu se plictisi. Acest lucru poate deveni obositor pentru cei din jurul lor. Uneori, nativii se simt în elementul lor în rolurile de amuzatori. Fiind orientaţi spre exterior, ei nu îşi vor da silinţa şi nu îşi vor acorda timp pentru a se cunoaşte pe ei înşişi. Acest lucru este esenţial pentru evoluţia lor spirituală şi emoţională. Persoanele născute pe 20 mai pot fi acuzate de superficialitate. Ei vor evita să îşi înfigă rădăcinile într-un anumit loc. Pentru altă categorie de nativi ai zilei de 20 mai, această percepţie este legată de faptul că interesele lor cuprind o gamă destul de largă de domenii. De asemenea, se poate considera că rezultatele lor sunt destul de bune. În cazul în care nu vor dori să se lege prea mult de un lucru sau de un loc anume, sinceritatea sau profunzimea acestor persoane este pusă la îndoială.

Majoritatea celor născuţi pe 20 mai sunt dependenţi de călătorii. Nu este neapărat nevoie să facă înconjurul lumii, dar o ieşire din casă sau o plimbare oarecare sunt necesare. Totuşi, când ritmul lor devine prea frenetic, urmează inevitabil o cădere nervoasă parţială sau totală. Într-adevăr, cea mai mare parte a energiei lor se manifestă ca o stare de nervozitate. Totuşi, deşi sunt capabili să-şi păstreze un oarecare echilibru, ei se pricep mult mai bine să se exprime din când în când printr-o izbucnire de energie.

Nativii zilei de 20 mai tind să fie entuziaşti, dar şi foarte criticaţi în alte cazuri. Au o minte ageră, dar sunt în permanenţă îngrijoraţi, susceptibili la toate formele de teamă. Într-adevăr, persoanele născute pe 20 mai au o minte ce se poate compara cu un motor ce funcţionează continuu. Întâlnim persoane ce vorbesc în acelaşi ritm şi acţionează în conformitate cu o astfel de gândire. Ei trebuie să înveţe două lecţii din punct de vedere spiritual. Prima ar fi să-şi liniştească mintea. Cea de-a două ar fi să se retragă şi să se observe pe ei înşişi. Dacă nativii zilei de 20 mai pot stăpâni aceste lecţii meditative şi obiective, ei vor progresa. În caz contrar, ei se vor cufunda continuu într-o dezordine mentală fără sfârşit rezultată din vise nerealizate, vor avea tot felul de simptome şi chiar vor avea parte de căderi nervoase.

Una dintre caracteristicile principale ale persoanelor născute pe 20 mai este uşurinţa lor de a trece de la un subiect la altul cu o viteză ameţitoare. Ei învaţă foarte repede, dar, după ce ajung la un nivel de pricepere, trec la altceva total diferit, considerându-l o nouă provocare. Totuşi, nativii încununaţi de succes se rezumă adesea la o singură disciplină în care îşi pot exercita talentele şi calităţile lor variate. Ei învaţă că atunci când stăpâneşti un lucru este necesar să te menţii pe această poziţie şi să îl administrezi cât mai bine posibil. Într-un cuvânt ei trebuie să ştie să întreţină ceea ce au.

SFATURI: Observă felul în care trăieşti. Meditează. Găseşte-ţi punctul forte şi menţine-l. Limitează-te uneori la sarcini obişnuite atunci când este posibil. Termină de făcut ceea ce te priveşte pe tine.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului”  – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий