ZIUA DE NAŞTERE 22 NOIEMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 22 noiembrie

22 noiembrie – Ziua eliberatorului

Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie personalitatea în funcţie de ziua de naştere:  A 22-a zi a lunii.  Este nativul care lucrează cel mai bine în situații în care este concentrat pe proiect și este permis să lucreze singur.  Aceşti nativi sunt cei care pot finaliza o acţiune importantă.

Tema dominantă în vieţile nativilor zilei de 22 noiembrie este eliberarea. Femeile născute în această zi solicită adesea autonomie şi vor depăşi orice obstacole care apar în cale, indiferent de riscurile implicate. Dacă la un moment dat nu au suficient curaj sau voinţă, ele se pot simţi frustrate, dar mai devreme sau mai târziu dorinţa lor de a fi libere va fi pe deplin îndeplinită. De asemenea, bărbaţii născuţi astăzi afişează un spirit de libertate. Pentru a-şi asigura o poziţie mai înaltă ei trebuie să se ferească să nu devină nişte persoane autoritare. De altfel, ei urăsc această postură.

Nativii zilei de 22 noiembrie afişează o lipsă de anxietate înviorătoare atunci când este vorba despre ceea ce gândesc ceilalţi despre ei. În general, se simt liberi să îşi facă propriile reguli în ceea ce privește stilul lor de viaţă, modă, gustul şi, mult mai important, urmează o direcţie a propriei busole morale atunci când sunt implicate chestiuni importante.

Nativii zilei de 22 noiembrie nu numai că sunt interesaţi de propria lor libertate, dar şi de cea a altora. În familie şi viaţa socială, totuşi, încercarea lor de a fi autoritari şi de a pune restricţii incorecte poate crea din când în când lipsa de armonie. În toate aceste situaţii, fie acasă, la serviciu sau în cadrul evenimentelor sociale, nativii zilei de 22 noiembrie ar trebui să încerce să aibă mai mult tact şi să fie mai puţin provocatori. Într-adevăr, tendinţa lor de a supăra pe toată lumea le va aduce faimă de „scandalagii”.  Aşadar, ei trebuie din când în când să îşi ascundă adevărata intenţie şi să-şi atingă scopurile prin mijloace mult mai subtile.

Nativii care sunt destul de norocoşi să îşi dea seama care le sunt aspiraţiile, rareori îşi găsesc odihnă până când nu îşi ating scopul. Ei nu numai că intenţionează să îşi asigure poziţia obţinută, dar chiar să-şi îmbunătăţească echipa de colegi şi asociaţi. Drepturile oamenilor, promovarea, avantajele şi oportunităţile educaţionale sunt chestiuni ce îi preocupă pe aceşti nativi.

În calitate de părinţi, cei născuţi astăzi demonstrează un interes viu pentru bunăstare şi dezvoltarea copiilor lor, uneori în mod excesiv. Anumiţi părinţi născuţi pe data 22 noiembrie  insistă deseori în aderarea copiilor lor la o anumită ideologie. Alţii îşi încurajează copiii să gândească liber şi să acţioneze din proprie iniţiativă. Aşadar, în ciuda preocupării şi atenţiei lor, părinţii născuţi pe 22 noiembrie par să intre în bucluc în problemele familiale.

Datorită nevoii lor de provocare, nativii de succes ai zilei de 22 noiembrie pot fi nemulţumiţi de monotonia poziţiei lor şi se pot simţi blocaţi într-un anume rol. Adesea, ei tânjesc după vremurile de demult, când luptau să-şi asigure locul ca indivizi. Cheia pentru aceşti nativi este să continue să-şi stabilească obiective pentru care merită să lupte, decât să privească la trecutul plin de strălucire şi să-şi neglijeze actualele preocupări.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий