ZIUA DE NAŞTERE 24 DECEMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

000 24 decembrie

24 decembrie – Ziua emoţiilor complexe

Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie personalitatea în funcţie de ziua de naştere:  A 24-a zi: Sunt nativii care au fost plasaţi pe pământ pentru a oferi dragoste, grijă, atenție și admirație celor din jur. Nu permiteți vampirilor energetici să vină în preajmă, oameni profitori care vă secătuiesc de forţe şi de putere. Cei născuţi în data de 24 a lunii au darul de a face persoana de lângă ei să se deschidă ușor și să capete încredere, ajungând ulterior să dezvolte o relație. Ei pot forma o pereche cu persoane născute în data de 6, 15 și 24 – Secretul numerelor.

Referitor la nativii zilei de 24 decembrie, bucuriile, supărările, recompensele şi dezamăgirile sunt în general manifestate la un nivel foarte înalt, diferit de cele ale semenilor lor. Deşi rareori lucrurile vin de la sine pentru nativii zilei de 24 decembrie, ei reuşesc să se menţină pe linia de plutire şi chiar sunt capabili să realizeze lucruri măreţe. Problemele ivite de-a lungul carierei au de obicei legătură cu natura lor emoţională care le poate crea dificultăţi cu superiorii şi colegii. Ei sunt capabili să se înţeleagă cu oamenii şi chiar să le câştige respectul. Alţii pot detesta la ei spiritul prea critic. La un moment dat, le poate lipsi chiar diplomaţia şi tactul. Cheia celor născuţi astăzi pentru a-şi ameliora situaţia constă în recunoaşterea anumitor chestiuni din vieţile lor, studiindu-le şi rezolvându-le, evitând să repete acele acţiuni care nu funcţionează. Astfel, ei vor fi capabili să-şi îmbunătăţească starea şi vor evita problemele.

Nativii zilei de 24 decembrie au adesea abilităţi intuitive şi fizice şi o parte din problemele lor reies din cauza faptului că pot prevedea sau chiar reacţiona la lucruri care nici nu li s-au întâmplat celorlalţi. Datorită acestui fapt, ei trebuie să înveţe să-şi cultive răbdarea şi să nu devină irascibili. Ei au calităţi magnetice cu care reuşesc să-i atragă pe ceilalţi, dar pot avea probleme mai târziu în ruperea legăturii cu cei pe care i-au încurajat încă de la început.

Nu foarte frecvent, există un domeniu tehnic în care nativii zilei de 24 decembrie excelează. Dacă reuşesc să iasă la liman, să scape de toate anxietăţile şi depresiile la care sunt predispuşi, nepermiţând vieţii lor emoţionale să intervină prea mult în activitatea profesională şi mai presus de toate să îşi menţină încrederea în ei înşişi şi în aspiraţiile lor, ei vor avea într-adevăr succes în domeniul lor de activitate. Pe de altă parte, dacă îşi pot menţine obiectivitatea şi încrederea, ei vor lupta cu înverşunare timp de mulţi ani. Ei trebuie să-şi păstreze independenţa.

Nativii zilei de 24 decembrie trebuie să înveţe să se descurce cu energiile negative şi circumstanţele supărătoare. Dacă nu reuşesc să cultive o atitudine mai optimistă în ceea ce priveşte viaţa, ei pot atrage nefericirea asupra lor. Pe de altă parte, dacă vor rămâne realişti şi deschişi oportunităţilor vieţii, dăruind şi primind cât mai uşor posibil, ei pot să-şi uşureze dificultăţile şi îşi pot face viaţa mult mai plăcută.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий