ZIUA DE NAŞTERE 24 IULIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 24 iulie

Ziua de naștere 24 iulie – ziua instabilităţii incitante

Puncte forte: îndrăzneţ, entuziast, magnetic.

Puncte slabe: instabil, nestatornic, obsedat.

În ceea ce privește persoanele născute în data de 24 a lunii, acestea sunt loiale și fac persoana de lângă ei să se deschidă ușor și să capete încredere în ei, ajungând ulterior să dezvolte o relație. Ei pot forma o pereche cu persoane născute în data de 6, 15 și 24 – Secretul numerelor.

Persoanele născute pe data de 24 iulie sunt atrase în mod inconştient de situaţiile, persoanele şi locurile incitante şi instabile. De asemenea, pentru nativi este foarte incitantă ideea de a face schimbări dinamice. În mod frecvent, nativii devin uşor plictisiţi de banalitatea existenţei zilnice. Cele mai multe dintre persoanele născute în această zi au o flexibilitate admirabilă. Se pot adapta uşor la nevoile şi situaţiile aflate într-o continuă schimbare. Din nefericire, colegii sau iubiţii vor fi puşi în dificultate atunci când o persoană născută în această zi se va hotărî brusc să facă o schimbare de direcţie.

Indivizii mai puţin evoluaţi născuţi în această zi pot fi consideraţi instabili. Indivizii mai evoluaţi reuşesc să-şi domine instabilitatea. Această instabilitate va fi transformată într-o formă de energie. Ea va evidenţia cât de magnetică este personalitatea unui asemenea individ şi îi va ajuta pe aceştia în eforturile pe care le fac. Indiferent de situaţie, dacă nativii vor face parte dintr-o organizaţie excentrică, cu o conduită ieşită din tipare sau dacă vor avea preocupări la fel de excentrice, ei nu le vor abandona. La fel se va întâmpla şi în cazul locurilor mai ciudate. Persoanele născute pe data de 24 iulie care se bucură de un mare succes vor putea transforma această fascinaţie pentru ceva neobişnuit într-o muncă creativă.

Nativii zilei de 24 iulie sunt de cele mai multe ori conştienţi de impresia pe care o fac celorlalţi. Persoanele care sunt mai conservatoare vor încerca deseori să adopte o imagine avangardistă sau pur şi simplu să aibă o imagine mai neobişnuită. Dacă cei născuţi în această zi au o natură excentrică sau stranie, nu vor încerca în nici un fel să o ascundă. De fapt, nativilor acestei zile le este frică să nu fie prinşi într-o rutină cotidiană şi să nu aibă acel neplăcut sentiment de limitare.

În special femeile născute pe data de 24 iulie au o mare energie nervoasă. Această energie trebuie să fie ţinută sub control sau cultivată. În caz contrar, va apărea riscul de stres. Problemele bărbaţilor născuţi în această zi, care trebuie neapărat rezolvate, sunt probleme legate de ego-ul lor. Ambii trebuie să înveţe să se comporte în aşa fel încât să nu mai atragă atât de mult atenţia asupra lor. Va trebui să înveţe, de asemenea, să facă totul într-un mod încrezător, dar nu lipsit de modestie. Persoanele născute pe data de 24 iulie trebuie să încerce să scape de acea nevoie imperioasă de a demonstra celorlalţi de ce sunt capabili. Este esenţial pentru nativi să înveţe să facă lucrurile încet, pas cu pas.

Bineînţeles că trăsăturile dramatice ale caracterului persoanelor născute pe data de 24 iulie sunt foarte importante. Există marele pericol ca erupţiile nervoase periodice pe care le au nativii să îngreuneze mult traiul familiei şi pe cel al asociaţilor. Aceste ieşiri îi pot face pe aceştia să se îndepărteze. Situaţiile de acest gen sunt foarte nefavorabile. Pentru cei născuţi în această zi, echilibrul pe plan emoţional este esenţial pentru a avea o carieră stabilă. Nativii trebuie să înveţe să aibă mai multă încredere în ei înşişi şi să nu mai depindă atât de mult de aprobarea celorlalţi. Este important să-şi stabilească priorităţile. A şti ceea ce îşi doresc de la viaţă înseamnă implicit reducerea factorului de nesiguranţă. Foarte posibil este ca, datorită şanselor nefavorabile, nativii să simtă nevoia să rupă destul de brusc o relaţie. Nativii vor găsi cea mai bună cale să facă acest lucru. Vor părăsi relaţia într-un mod graţios, atenţi şi la sentimentele celorlalţi. În acest fel, vor părea mai puţin vinovaţi în ochii celor care sunt interesaţi.

SFATURI:  Mai devreme sau mai târziu va trebui să-ţi temperezi energia. Ia în considerare şi eşecul. Poate că dorinţele tale nu vor avea parte de succesul pe care îl presupui. Învaţă să stai şi singur. Încearcă să faci acest lucru cu plăcere. Fii mai atent cu ceilalţi.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий