ZIUA DE NAŞTERE 27 IULIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 27 iulie

27 iulie – Ziua celor care iau decizii

Puncte forte: puternic, hotărât,  disciplinat.

Puncte slabe:  opus schimbărilor, neatent faţă de sine, delăsător.

Pragmatismul și gândirea rațională îi caracterizează pe cei născuți în data de 27 a lunii. Ei  riscă să piardă orice șansă a unei relații, pentru că stau prea mult pe gânduri. Pot fi compatibili cu nativii născuți în data de 2, 11, 29 și 20 – Secretul numerelor.

Persoanele născute pe data de 27 iulie sunt puse de multe ori în postura de a lua decizii în numele celorlalţi. Nativii pot fi puşi în situaţia de a crea noi structuri teoretice, de a lua hotărâri atunci când lucrează în cadrul organizaţiilor sau în cadrul grupurilor sociale sau atunci când se ocupă de conducerea familiei. Cei născuţi în această zi devin treptat adepţi foarte pricepuţi ai orarelor, ai termenelor limită şi ai acordurilor personale de orice tip.

Persoanele născute pe data de 27 iulie întâmpină dificultăţi în cazul în care vor fi puse în situaţia de a lua singure decizii în planul personal sau în cel emoţional. Nativii acestei zile sunt indivizi foarte devotaţi organizaţiei din care fac parte, carierei sau afacerii lor. De aceea, ei acordă foarte puţină atenţie vieţii lor personale. Situaţia nu este cu mult diferită de cea a unui instalator care face totul perfect în casele altora, dar care în casa lui nu face nimic în afară de mici improvizaţii.

Uneori, singura problemă şi cea mai dificilă a nativilor zilei de 27 iulie este legată de părăsirea poziţiei în care se descurcă atât de bine în ceea ce priveşte organizarea şi deservirea. O problemă nu mai puţin importantă pentru aceşti nativi este legată de succesul personal (conform standardelor societăţii) în domeniul în care activează. Se vor simţi foarte bine atunci când o altă organizaţie sau companie, recunoscându-le valoarea, îi va curta. De cele mai multe ori, situaţia de criză va apărea atunci când o activitate secundară va începe să ocupe un loc din ce în ce mai important în viaţa acestor persoane. Destul de frecvent, această nouă activitate va cere un puternic aport emoţional, deseori această nouă preocupare necesitând o dăruire pasională. În acest moment al existenţei lor, persoanele născute pe data de 27 iulie se confruntă cu o nehotărâre neobişnuită sau chiar cu un fel de paralizie în legătură cu luarea unei decizii. Acestor persoane le este frică să renunţe la activitatea ce primează sau să aibă ceva de pierdut în această privinţă. Au îndoieli privitoare la îndeplinirea celei de-a doua preocupări. Aceste temeri îi vor împiedica pe aceşti nativi să ia decizii înţelepte şi să dea randament în ceea ce fac.

Multe dintre persoanele născute pe data de 27 iulie, indiferent dacă sunt femei sau bărbaţi, au probleme în legătură cu controlarea furiei şi a agresiunii. De obicei au un fizic impresionant, chiar intimidant. În cazul în care nativii vor reuşi să-şi canalizeze puterea spre ceea ce fac, vor putea ajunge la noi culmi de succes datorită eforturilor personale sau de grup. Dacă nativii îşi vor reprima impulsurile agresive, acestea vor erupe în mod violent. În mod curios, dincolo de siguranţa de sine a celor născuţi în această zi se ascunde o timiditate secretă. Pe lângă timiditate, ei manifestă şi o împotrivire de a-şi dezvălui cele mai adânci temeri.

Cele mai importante decizii pe care trebuie să le ia o persoană născută pe data de 27 iulie sunt în legătură cu ele însele şi nu în legătură cu ceilalţi. Nativii sunt nevoiţi să ia decizii realiste în ceea ce priveşte cariera, pentru ca mai târziu să poată avea parte de succes şi de fericire. Ei trebuie să fie oneşti şi corecţi în ceea ce priveşte alegerea anturajului şi a persoanei cu care doresc să îşi petreacă viaţa. Va trece timp până când cei născuţi în această zi îşi vor cunoaşte adevăratele pasiuni în viaţă, atât în privinţa vieţii particulare, cât şi în privinţa celei publice. Ei vor fi nevoiţi să consume multă energie şi să facă alegeri dure în aceste privinţe. Până în momentul în care vor fi capabili de asemenea eforturi, nativii vor fi condamnaţi să aibă o ocupaţie sau o viaţă monotonă, lipsită de interes pentru ei. Vor amâna ceea ce au de făcut, se vor gândi la acest lucru încercând să îl facă să meargă bine, visând în secret să facă altceva. Într-adevăr, va fi nevoie de energii colosale din partea nativilor pentru a se mobiliza şi pentru a-şi face curaj să-şi urmeze visul şi în acelaşi timp să fie oneşti în legătură cu ei înşişi. În cazul în care vor fi capabili de toate acestea, răsplata va fi pe măsura eforturilor.

SFATURI: Conştientizează care sunt adevăratele tale dorinţe şi necesităţi. Nu stărui prea mult asupra deciziilor personale. Încearcă să fii sincer cu tine însuţi. Nu-ţi reprima adevăratele sentimente. Controlul asupra propriei gândiri nu poate decât să te ajute. Învaţă să cedezi.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий