ZIUA DE NAŞTERE 29 SEPTEMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 30 septembrie

29 septembrie – Ziua reactorului responsabil

Puncte forte:  tehnic, intens, capabil.

Puncte slabe:  obsesiv, nesigur, izolat.

Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie personalitatea în funcţie de ziua de naştere: A 29-a zi a lunii este a consilierului. A fost binecuvântat cu o capacitate naturală de a auzi, a recunoaște, a înțelege și a analiza gândurile, emoțiile și motivațiile celor pe care îi întâlnește. Alții văd însă omul pe care ei se pot bizui și la care pot apela să ceară un sfat, o povață sau îndrumare. Sunt persoane extraordinar de puternice, deși uneori manifestă teamă în relații, inclusiv de singurătate. Pot forma o pereche ideală cu persoanele născute în data de 5, 15 și 25.

S-ar părea că cei născuţi la 29 septembrie duc o luptă continuă pentru a-şi păstra stabilitatea în viaţă. Uneori se vor simţi stăpânii lumii, dar în alte momente s-ar putea să creadă că nu au nici o valoare. Asemenea schimbări radicale de atitudine nu fac altceva decât să sublinieze lipsa de încredere. Mulţi dintre nativii acestei zile depind de viaţa de familie. În acest fel îşi vor găsi stabilitatea pentru o perioadă, dar, în cele din urmă, vor trece mai departe poate chiar spre o existenţă mai izolată.

În general, nativii zilei de 29 septembrie sunt foarte atrăgători şi capabili. Cu toate acestea, indiferent unde merg şi indiferent ce fac, instabilitatea şi incertitudinea îşi fac simţite prezenţa. De multe ori se aseamănă ochiului unui uragan. Nativii înşişi vor fi plini de calm, dar vor fi înconjuraţi de violenţă şi tulburare. Cei născuţi în această zi ar putea fi consideraţi de către ceilalţi persoane neinteresante. Cu toate acestea, vor provoca reacţii puternice în cercul lor, indiferent dacă vor fi pozitive sau negative. Trebuie să conştientizeze faptul că reprimarea propriilor emoţii ar putea fi cauza evenimentelor neplăcute. Aşadar, înţelegerea şi cunoaşterea propriei persoane sunt două elemente foarte importante în viaţa nativilor. Ei ar trebui să încerce să facă aceste lucruri cât mai repede şi cât mai devreme.

Nativii zilei de 29 septembrie se dedică în totalitate unei companii, organizaţii sau unei activităţi de familie. Atunci când fac acest lucru, aportul lor este de nepreţuit pentru succesul grupului din care fac parte. Au un talent deosebit de a conduce. Acest lucru înseamnă că sunt buni organizatori şi coordonatori, dar şi că sunt capabili să se ocupe de partea financiară într-un mod prudent şi privind în perspectivă.

Cei născuţi în această zi s-ar putea să oscileze între un comportament foarte intens şi unul foarte relaxat. De asemenea, s-ar putea să pară liniştiţi şi modeşti. De fapt, ei tânjesc să-şi descopere şi să-şi etaleze talentele şi personalitatea. Eliberarea energiilor într-un mod cât mai profund poate avea rezultate şi consecinţe extraordinare. Dacă această energie va fi bine direcţionată, nativii vor avea un dinamism special şi vor avea parte de succes în orice activitate financiară.

Deseori, nativii acestei zile manifestă un interes deosebit pentru cunoaşterea felului în care funcţionează un lucru din punct de vedere tehnic. De obicei, au calităţi deosebite în ceea ce priveşte practica. Cu toate acestea, s-ar părea că întâmpină greutăţi atunci când trebuie să-şi folosească aceste calităţi. Nu le va fi foarte uşor să înceapă şi să ducă la bun sfârşit un proiect. Cu siguranţă le va face probleme şi înclinaţia extremă spre perfecţionism, care îi va bloca în rezolvarea unor lucruri mici, lipsite de importanță. Unii oameni s-ar putea întreba uimiţi cum reuşesc tot timpul aceşti indivizi atât de talentaţi şi pricepuţi să se abată din drum şi să nu obţină succesul. Dacă, într-un final, nativii vor reuşi să-şi ia destinul în mâini şi nu se vor mai lăsa deviaţi din drumul lor vor avea parte de realizări extraordinare.

SFATURI:  Stai deoparte şi încearcă să te înţelegi pe tine însuţi (chiar dacă acest lucru va necesita ani mulţi). Încearcă să-ţi foloseşti cât mai bine talentele extraordinare cu care ai fost înzestrat. Organizează-ţi viaţa dar nu renunţa la spontaneitate. Demolează orice barieră şi obstacol interior.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий