ZIUA DE NAŞTERE 5 SEPTEMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

00 5 septembrie

5 septembrie – Ziua regatului imaginar

Puncte forte: imaginativ, romantic, vesel.

Puncte slabe: auto-distructiv, indulgent, excesiv

Persoanele care au cifra destinului 5 trebuie să învețe cum să gestioneze libertatea. Rolul lor este să se exprime liber și să pună lucrurile în mișcare. Sunt vânzători străluciţi, iuţi la minte, convingători și sunt mereu în căutarea unor soluții eficiente de rezolvare a problemelor. Deși se implică cu tot ce au într-o relație, aceste persoane nu sunt foarte bune în a-și exprima sentimentele, motiv pentru care tind să se închidă în ei. Partenerii care pot simți aceasta și îi pot face să se deschidă sunt cei născuți în zilele de 5, 14 și 23.

Celor născuţi pe 5 septembrie le place să-şi folosească minţile agere şi active pentru a ticlui cele mai imaginare şi mai romantice planuri şi de a pune în practică noţiuni ideale. Din nefericire, însă, ei pot fi extrem de nerealişti în privinţa aprecierii succesului pe care îl obţin. Predispuşi la o indulgenţă şi o mândrie excesivă, ei pot pierde legătura cu realitatea şi în consecinţă pot fi afectaţi de diferite situaţii atunci când se aşteaptă mai puţin.

Din tendinţa permanentă şi exagerată de auto apărare, o parte dintre nativii zilei de 5 septembrie acţionează uneori împotriva lor înşişi. Ei se pot lăsa dominaţi de ego-urile lor şi se pot îngropa în ceea ce întreprind. În consecinţă, pierd din vedere ceea ce simt ceilalţi sau ceea ce gândesc despre ei.

Pe de altă parte, nativii zilei de 5 septembrie sunt capabili de tot felul de fantezii minunate. Deşi vieţile lor personale pot părea destul de obişnuite, ei încearcă să strângă în jurul lor lucruri şi persoane cu adevărat incredibile. Astfel, ei se pot simţi ca nişte regi sau regine într-un palat din poveşti. Această lume magică pe care şi-o creează poate însemna extrem de mult pentru ei. Din nefericire, valorile lor umane personale se pot pierde în acest labirint. Din când în când, se pare că nimeni nu ştie cum este în realitate un nativ al zilei de 5 septembrie, în afara acestor imagini romantice pe care şi le-au creat. Acest lucru este valabil în cazul majorităţii nativilor zilei de 5 septembrie.

Este totuşi evident că ei fac distincţie între realitate şi fantezie, mai ales dacă intenţionează să evolueze pe plan psihologic şi spiritual. Totuşi, ar fi preferabil să investească mai mult în ei înşişi şi să se gândească serios la starea vieţii lor. Poate fi dureros pentru ei faptul că trebuie să renunţe la ceea ce sunt şi să devină mult mai realişti.

Nativii zilei de 5 septembrie îşi pot face prieteni cu care se vor distra şi se vor simţi bine. Deşi au şi o latură extrem de serioasă, distracţia este foarte importantă pentru ei. Au tendinţa de a face orice cu mult entuziasm. Ei sunt adesea înzestraţi cu o natură destul de darnică şi grijulie, dar uneori se pot retrage dintr-o relaţie sentimentală fără nici un avertisment. Astfel, motivaţiile lor pot fi adesea înţelese greşit.

Majoritatea nativilor zilei de 5 septembrie sunt inocenţi şi copilăroşi şi de aceea sunt atraşi de cei ce vor manifesta grijă faţă de ei şi le vor oferi o prietenie adevărată.

SFATURI: Fără să pierzi acea sclipire romantică, păstrează o legătură fermă cu realitatea. Nu poţi scăpa la nesfârşit dacă încalci regulile. Mai devreme sau mai târziu vei fi depistat. Încearcă să te cunoşti mai bine şi să te apreciezi mai mult.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий