ZIUA DE NAŞTERE 6 NOIEMBRIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

Zodiac Wheel. Astrology horoscope with circle, sun and signs. Calendar template on black background. Collection outline animals. Poster or banner, Label or sticker. Engraved hand drawn vintage sketch

6 noiembrie – Ziua vitalităţii stimulative

Puncte forte: cinstiți, echilibrați, energici.

Puncte slabe: prea insistenţi, moraliști.

Cifra 6 – Norocoșii acestei cifre sunt învăluiți cu un farmec extraordinar pe tot parcursul vieții. Aceşti indivizi au nevoie de o viaţă de familie liniştită şi se simt dezechilibraţi atunci când nu o dețin. Sunt persoane cu o mare creativitate. De asemenea, nativii acestei cifre a destinului sunt buni pedagogi. Ei  manifestă încredere deosebită în partenerul lor. Compatibilitate există cu persoanele născute în data de 6, 15 și 26 – Secretul numerelor.

Chiar şi cele mai letargice suflete pot fi stimulate de energiile nativilor zilei de 6 noiembrie. Cei născuţi astăzi sunt fie personalităţi înviorătoare prin natura lor, fie implicate în crearea unui mediu stimulativ şi entuziast pentru ei înşişi şi pentru ceilalţi. În orice caz, nativii zilei de 6 noiembrie cu siguranţă ajung să pună lucrurile pe roate.

Entuziasmul nativilor zilei de 6 noiembrie este atât de contagios pentru că nu este superficial. Stăpâni pe cunoştinţele tehnice, siguri pe sine şi convinşi, nativii zilei de 6 noiembrie afişează o încredere profundă în abilităţile lor, cât şi în şansele de reuşită în această lume.

Un pericol, desigur, este că pot deveni aroganţi şi, în baza succeselor precedente, vor calcula greşit viitoarele prospecte. Într-adevăr, deşi este sănătos să construiască pentru viitor, viaţa nu este niciodată o cale ascendentă directă spre un potenţial succes, ci un drum cu suişuri şi cu coborâşuri. Cei născuţi astăzi trebuie să rămână realişti în ceea ce priveşte limitele lor. Odată cu trecerea anilor, cultivarea obiectivităţii şi simţului critic le poate garanta reuşita acţiunilor întreprinse de ei.

Nu există îndoială asupra capacităţii nativilor zilei de 6 noiembrie de a delecta, posibil de a amuza. Totuşi, nu toată lumea apreciază natura lor directă, puternică şi necompromițătoare. Destul de ciudat, surplusul de energie poate avea, din când în când, un efect depresiv asupra celorlalţi, în special asupra celor de tip „realist”. Acesta poate să fie un lucru uşor de înţeles pentru cei născuţi astăzi.

Persoanele născute pe data de 6 noiembrie trebuie să găsească o cale prin care să facă faţă înfrângerii şi dezamăgirii, pentru că ei nu sunt atât de duri când vine vorba de respingere. De asemenea, ei pot beneficia din plin de pe urma interacţiunii cu cei care nu le împărtăşesc părerile. O parte din pregătirea lor spirituală constă în a învăţa să menţină echilibrul, calmul şi distanța, asigurându-se că energiile lor pot fluctua într-un curs neîntrerupt.

De obicei, indivizii mai evoluaţi născuţi pe 6 noiembrie deţin un simţ al umorului bine dezvoltat care îi salvează de la a deveni prea duri şi prea serioşi. Acesta acţionează ca o punte între ei şi ceilalţi. Totuşi, datorită umorului lor ei abordează o atitudine ironică mai pronunţată. Ei trebuie să fie atenţi să nu devină ofensivi. Fiind orientate spre latura fizică, anumite persoane născute pe 6 noiembrie au un impact fizic asupra celor din jurul lor.

Nativii zilei de 6 noiembrie au un mod anume de a ţine o oglindă în faţa celorlalţi, a prietenilor şi familiei lor. Nu întotdeauna, însă, le place ceea ce văd. Cei născuţi în această zi au o responsabilitate în acest sens de a păstra această suprafaţă reflectorizantă şi nu o sticlă ce deformează realitatea. Ei trebuie să aibă în minte, totuşi, că uneori, adevărul este mai bine să fie lăsat nedezvăluit.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий