ZIUA DE NAŞTERE 7 IUNIE. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

0 7 iunie

7 iunie – Ziua animatorului

Puncte forte: amuzant, fermecător, perfecționist, intuitiv.

Puncte slabe: egoist, pesimist, preocupat, insensibil.

Persoanele născute în data de 7 a lunii sunt înzestrate cu clarviziune și intuiție puternică, însă, cu toate că au aceste calități puternice, sunt firi temătoare. Au compatibilitate cu persoane născute în data de 7, 16 și 25. Nativii cifrei 7 au nevoie să petreacă singuri câteva momente în fiecare zi. Fără puţină singurătate, le vine greu să atingă nivelul maxim al capacităţilor lor. Lecția vieţii lor este să învețe din propria experiență – Secretul numerelor.

Persoanele născute pe 7 iunie ştiu să simtă pulsul publicului, cum stau lucrurile în cadrul societăţii sau familiei. Nativii pot fi visători, nerealişti sau pot fi persoane pe care nu te poţi baza. Prin felul lor de a fi, ei ştiu cum să tragă foloase de pe urma dorinţelor şi gândurilor celorlalţi. Într-adevăr, încrederea şi carisma lor pot cauza dezamăgire în cazul în care vor fi desemnaţi să preia un rol de conducere şi nu vor face faţă. Fără îndoială, ei trebuie să se aventureze pentru a atrage cât mai multe aprecieri din partea societăţii. Cei născuţi astăzi sunt înzestraţi cu un şarm seducător care îi captivează pe ceilalţi. Adesea, acest talent este folosit într-o manieră facilă, inconştientă, fără vreun calcul prealabil.

În cazul în care doresc să aibă un succes durabil, pentru nativii zilei de 7 iunie este foarte important să se ancoreze profund în realitate şi să nu se mulţumească cu aparenţele. Adesea, fiind consideraţi superficiali, ei trebuie să-şi extindă orizonturile dincolo de aspectul material al vieţii (haine, maşină, casă, bani etc.). Acest lucru va fi factorul-cheie în determinarea abilităţii lor de a pune bazele unor prietenii strânse şi de a-şi lua angajamente profunde. În cazul în care trebuie să-şi stabilească baze mai profunde pentru viaţa lor, în general, ei vor eşua în mod repetat în relaţiile lor personale. Uneori, cei născuţi astăzi nu sunt conştienţi de propriile deficienţe, dar la un moment dat, există posibilitatea ca o persoană la care ţin cu adevărat să le deschidă ochii.

De obicei, „limbajul” în care excelează nativii zilei de 7 iunie este cu desăvârşire cel non-verbal. Pentru ei, limbajul vizual, al corpului şi limbajul dragostei sunt fireşti. Dorinţa lor de a-i seduce pe ceilalţi, fie la propriu, fie la figurat, este proporţională cu aptitudinea lor de a face acest lucru. Această seducţie poate lua o formă fizică, dar şi una verbală. Din nefericire, ceea ce poate însemna foarte mult pentru nativii zilei de 7 iunie poate fi doar o impresie trecătoare. Astfel, ei sunt foarte în măsură să îi dezamăgească pe ceilalţi.

Din când în când, cei născuţi pe 7 iunie pot manifesta tendinţa de a se comporta aparent bizar. Pentru majoritatea, acest lucru reprezintă o diversiune inofensivă. Este posibil ca ei să încerce doar o nouă activitate sau o nouă modalitate de exprimare. Într-adevăr, persoanele născute pe 7 iunie sunt cele mai distractive persoane ale anului. Acest lucru se observă pe deplin atunci când ei joacă rolul de gazde.

Nativii zilei de 7 iunie reprezintă în mod categoric tipul de senzuali şi atletici cărora le place orice formă de mişcare şi orice contact fizic. În plus, ei delectează prin faptul că îi şochează pe ceilalţi şi fac glume. Mai presus de toate, ei dispreţuiesc tipul de oameni pretenţioşi, plini de aere şi ifose. Chiar şi când au foarte mult succes, nativii zilei de 7 iunie se mândresc cu ei înşişi prin faptul că ştiu să îşi păstreze bunul simţ şi sunt la zi cu noutăţile. Amuzamentul este probabil cel care le oferă cea mai mare satisfacţie, mai ales în cazul în care ei sunt puşi în situaţia de a aprecia o piesă sau joacă chiar ei în aceasta.

SFATURI: Controlează-ţi puterea de seducţie. Îi poţi induce pe ceilalţi în eroare şi vei regreta mai târziu. Încearcă să te simţi bine (nu mai fi atât de dependent de audienţă). Studiază-ţi temeinic subiectele şi expune-le cu seriozitate.

(T.L.)

„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

 

Добавить комментарий