ZIUA DE NAŞTERE 9 AUGUST. Prin ce se caracterizează persoanele născute în această zi

9 08 F 2
9 august – Ziua sprijinului psihologic
Puncte forte: altruist, organizat, grijuliu.
Puncte slabe: autoritar, just, influent.
Persoanele născute în data de 9 a lunii sunt caracterizate prin spiritualitate, toleranţă şi compasiune, sunt persoane foarte emoționale și din păcate observă anumite lucruri sau își dau seama de multe altele, abia când persoana de lângă ei nu mai face parte din viața lor. Pot forma un cuplu cu cei născuți în data de 9, 18 și 27 – Secretul numerelor.
Persoanele născute pe 9 august pot fi un real punct de sprijin pentru cei care se bazează pe ele. Manifestă calităţi extraordinare atunci când lucrează în echipă. Sunt capabili să facă toate eforturile cerute de grupul din care fac parte. În general, sunt răsplătite pentru aceste eforturi. Deseori, li se oferă poziţii de conducere. Nativii nu îşi vor asuma ei creditele pentru eforturile făcute de întreaga echipă. Sunt firi luptătoare. De cele mai multe ori sunt întâlniţi susţinându-i pe oamenii obişnuiţi. Înţeleg foarte bine psihologia acestor oameni.
Nativii zilei de 9 august ştiu bine ce îşi doresc cei din jurul lor. În studiul caracterului uman ei sunt adepţii evaluării potenţialului oamenilor. Vor şti întotdeauna cum să abordeze pe cineva. La nevoie, ştiu cum să-i convingă într-o anumită privinţă pe toţi cei implicaţi. Deci, nativii cunosc destul de bine cum poate deveni plăcută viaţa, cum pot obţine tot ce au nevoie şi care este cea mai potrivită atitudine politică sau socială. Aşadar, uneori, cei născuţi în această zi sunt prea generoşi în ceea ce priveşte sfaturile pe care le dau. Însă, la fel de bine pot fi şi prea dominanţi din dorinţa de a deţine controlul. Va trebui să le permită mai mult celorlalţi să hotărască singuri ce este mai bine pentru ei.
Persoanele născute pe data de 9 august sunt foarte convingătoare, reuşind să îi atragă pe mulţi de partea lor. Simt o mare responsabilitate faţă de cei care le urmează sfaturile sau care se află sub aripa lor protectoare. Această atitudine faţă de semeni se poate manifesta aproape în orice sector al vieţii – financiar, moralitate, distracţie, educaţie. Pe cei mai mulţi dintre nativii acestei zile problema educaţiei îi interesează în mod deosebit. Sunt preocupaţi de metodele de a învăţa şi de felul în care pot deveni mai rafinaţi şi cum se pot perfecţiona. Persoanele născute pe data de 9 august nu ar trebui să mai intervină în viaţa celorlalţi. Poate că aceştia preferă să se descurce pe cont propriu. Nativii acestei zile au opinii bine conturate şi sunt personalităţi puternice. Deseori, din aceste cauze exercită o influenţă exagerată asupra oamenilor cu care trăiesc, chiar şi asupra celor cu care intră doar ocazional în contact.
Persoanele născute pe 9 august rareori acceptă înfrângerea într-o anumită privinţă. De obicei, îşi găsesc aria de interes la începutul vieţii şi îi rămân devotaţi cu tenacitate. Cei mai mulţi dintre nativii acestei zile sunt părinţi şi membri de familie devotaţi. Însă, dacă datorită unor anumite circumstanţe sunt nevoiţi să se recăsătorească, îşi vor dărui iarăşi dragostea necondiţionată.
Uneori, nativii zilei de 9 august pot fi insensibili la dorinţele celor pe care îi iubesc. Cei născuţi în această zi pretind că ştiu ceea ce este mai bine pentru toţi înainte de a asculta eventualele sugestii sau dorinţe. Este foarte important pentru aceşti nativi să aibă un prieten de încredere, prieten care să îi poată atenţiona în cazul în care greşesc. Pentru că sunt persoane extrem de influente, atunci când greşesc prin comportament sau gândire nativii acestei zile au tendinţa să-i atragă şi pe ceilalţi în aceste greşeli.
SFATURI: S-ar putea să te înşeli atunci când pretinzi că ştii ceea ce este mai bine pentru ceilalţi. Aminteşte-ţi că vorbele tale au puterea de a convinge şi de a răni. Deci, fii atent la influenţa nedorită pe care o poţi avea asupra vieţii celorlalţi. Învaţă să asculţi cu atenţie.
(T.L.)
„Libertatea Cuvântului” – www.lyberti.com

Добавить комментарий